SELVİ: HEYECAN DALGASI YOK!
Hükümete yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında dikkat çekici ifadelerde bulundu. Selvi, Kandil Operasyonunun henüz beklenen heyecanı oluşturmadığını söyledi.

Selvi,"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil operasyonunun başladığını açıkladı. Nedendir bilinmez ama Kandil operasyonu henüz beklenen heyecanı oluşturmadı. Afrin harekâtında Mehmetçik’e çay yapan sakallı amcaları, börek açan teyzeleri, dolma saran anneleri, askerlik şubesine müracaat eden gençlerin oluşturduğu kuyrukları görüyorduk. Afrin’de bir milli şuur oluşmuştu. Seçim iklimi nedeniyle mi, yoksa iktidarın bunu seçimlerde kullanacağı propagandası mı etkili oldu tam bilemedim ama aynı heyecan dalgası yok." dedi.

SINIRA GİDİP HALAY MI ÇEKELİM?


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Hükümete yakın yazar Abdulkadir Selvi, “Kandil Operasyonu henüz beklenen heyecanı oluşturmadı, heyecan dalgası yok” diyor. Bakın sürekli bu milletin aklıyla dalga geçmeyin diyorum. Bu devlet güçlü bir devlettir. Bu ordu güçlü, kahraman bir ordudur. Afrin operasyonunda demiştim yine söylüyorum. Ordumuz bu tarz birden fazla operasyonu aynı anda yapabilecek kabiliyete sahiptir. Nerede ülkemize bir tehdit varsa gidilir tepelerine binilir ve Kurtuluş Savaşı vermiş bu Aziz Millet vakar bir şekilde olup biteni izler. Hal böyleyken sevgili Selvi, ne bekliyorsun? Sınıra gidip halay mı çekelim?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.