Şener: FETÖ'nün siyasi ayağı AKP'nin içerisinde
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, TV5 ekranlarında yayınlanan ‘Gizli Dosya’ programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şener, "FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’nin içerisinde" dedi.

Şener, şu ifadeleri kullandı:

Bu FETÖ ile iş birliği yapan sensin. Onu büyütüp besleyen sensin. Onu devlete köklü bir şekilde yerleştiren sensin. 15 Temmuz darbesine kalkışan generallerin hemen hemen tamamını atayan sensin. Bankasının açılışını yapan sensin. Okullarına ve bankasına yasal izinler veren sensin. FETÖ’nün medyası 2014’teki yerel seçimler öncesine kadar sürekli AKP’yi destekledi. AKP’li milletvekillerinin boy boy Pensilvanya’da fotoğrafları çıkıyor. FETÖ’nün okulları referans olarak görüldü...Yani tüm toplumu oraya yönlendirmişsin insanlar da iktidardan nasiplenmek için oraya doğru yönelmişler. Şimdi sen kendi içindekilere dokunmuyorsun.

FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’nin içerisinde. Kendi içinde olduğu için siyasi ayağın ortaya çıkmasıyla uğraşmıyorlar. Kendi içindeki FETÖ’cüleri ayıklamaya kalktığı takdirde vatandaş diyecek ki 'FETÖ’nün merkezi burasıymış.' Kendi içerisindekileri deşifre etse siyaseten yıpranacaklar. Bunu önlemek için kendi içerisindekileri ortaya çıkarmıyor.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/12/16/emin-colasan-necati-dogru-ve-akpnin-yalova-adayi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.