SIĞINMACILARA BEDAVA!
YALOVA/ Suriyeli sığınmacılar konusu ülke gündemini meşgul ederken, Yalova'nın Ak Partili Altınova Belediye Meclisi, olağanüstü toplanarak dikkat çekici bir karara imza attılar. 2017 yılı gelir tarifelerindeki bazı harçları düzenleyen belediye meclisi, "Ülkemizde ikamet eden sığınmacılar için Nikah Cüzdan Bedeli ücretsiz olacak" kararı aldı.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın başkanlığında yapılan olağanüstü meclis toplantısı eksiksiz gerçekleştirildi.

Altınova Belediye Meclisinde 2017 yılı gelir tarifelerindeki bazı harçlar revize edilirken,"Evlenme Dosyası bedel karşılığı verilirken, hafta içi belediyede kıyılacak nikahlar için 100 TL., Yabancı Uyruklular için Nikah Cüzdanı Bedeli bin 500 TL., belediye dışında hafta sonu salon veya evlerde yapılacak olan Nikahlar için 300 TL. Nikah Cüzdanı Bedeli alınacak. Ülkemizde ikamet eden sığınmacılar için Nikah Cüzdan Bedeli ücretsiz olacak" kararı alındı. 





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/02/yalovadan-bir-tek-o-katilmadi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.