Şok iddia... 2 milyonluk ihaleyi siyasi baskıyla elimizden almaya çalışıyorlar!
Özel Haber... Yalova’da bir kamu kurumundan 2 milyonluk ihale alan firma sahibi önemli bir iddiada bulundu ve 2 milyonluk ihalenin siyasi baskıyla ellerinden alınmaya çalışıldığını iddia etti!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan firma sahibi, "İhaleye girdik ve 2.054.667 sözleşme bedelli ihaleyi kazandık. İşe başladık ama bizi yıldırmak için ceza yazıyorlar. 95 bin lira hakedişimiz çıktı, 92 bin 460 lira ceza yazdılar bize. Amaçları ihaleyi iptal etmek. Yalova’da tanınmış bir iş adamı organize ediyor bu işi ve 2 milyonluk ihaleyi siyasi baskıyla kuruma iptal ettirip kendileri almak istiyor. İhaleyi yapan kurumun müdürü bize üzerinde siyasi baskı olduğunu kendisiyle yaptığımız görüşmede bize açık açık söyledi..." şeklinde konuştu.

Revizyongazetesi.com bu önemli iddianın peşine düştü... ayrıntılar belgeleriyle beraber yakında...





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.