TUNCAY ÖZKAN: BİZ KAZANMAZSAK KARANLIK KAZANACAK!
Uğur Dündar ile Halk Arenası programına konuk olan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan,"Geleceği biz kazanmazsak karanlık kazanacak. Onun için biz kazanacağız. Mutlaka kazanacağız." dedi.

Özkan, "Biz size söz veriyoruz. Yerel seçimlerde de kazanacağız. Genel seçimlerde de kazanacağız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kazanacağız. Artık boynumuzun borcu, şehit düşen çocuklarımız için kazanacağız. Çocuklarımız bir daha şehit düşmesin diye kazanacağız. Mutlaka kazanacağız. Ülkeyi böyle bir selin önüne bırakmak mümkün değil. Ülke bugün ekonomisiyle, siyasetiyle, dış politikasıyla azgın bir selin önüne savrulup gitmektedir. Buna dur diyeceğiz. Çocuklarımız için dur diyeceğiz. Hep beraber dur diyeceğiz. Türkiye'yi demokratik, yaşanır, mutlu insanların yaşadığı, refah içinde yaşadığımız bir ülke haline getireceğiz. Geleceği biz kazanmazsak karanlık kazanacak. Onun için biz kazanacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.