Tuncay Özkan bunu dedi mi? 'CHP'de gizli bir karar merkezi var!'
Habertürk Tv'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'la ilgili şok  bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Sevilay Yılman bir gazeteci arkadaşının kendisine Tuncay Özkan'ın CHP'nin dışarıdan yönetildiğini söylediğini öne sürdü.

Programa telefonla bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek Sevilay Yılman'a ‘Müfterisin' şeklinde tepki gösterdi.

Sevilay Yılman'dan kaynağının ismini açıklamasını isteyen Tuncay Özkan ısrarlı davranınca Sevilay Yılman, kaynağının Halk Tv Genel Müdürü Şaban Sevinç olduğunu açıkladı.

ŞABAN SEVİNÇ CANLI YAYINA BAĞLANDI


Canlı yayına bağlanan Halk Tv Genel Müdürü Şaban Sevinç, Tuncay Özkan'la 27 Haziran günü saat 10.00'da CHP Genel Merkezi'ndeki odasında görüştüklerini ve Tuncay Özkan'ın kendisine, "CHP'de gizli bir karar merkezi var. Ben de onun ne olduğunu daha çözemedim. Bazı önemli kararlar orada alınıyor ve Genel Başkan tarafından MYK'ya getiriliyor." dediğini söyledi.

Şaban Sevinç, Tuncay Özkan'ın dediklerini Kılıçdaroğlu'na da ilettiğini belirtti.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=AtflryRjIqw[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.