UMUDUMUZ MUHARREM İNCE...
ÖZEL HABER/ Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Başkan yardımcısıyken, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp görevinden istifa eden ve mal varlığına tedbir konulan Birol Önderoğlu’nun mal varlığı üzerindeki tedbir mahkemeye kararıyla kaldırıldı.


1.4 MİLYON


1.4 Milyonluk mal varlığına tedbir konulan Birol Önderoğlu, 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminden sonra Yalova’da OHAL KHK’sı ile kapatılan Yalova Aktif Sanayiciler İş adamları  derneği (YASİAD) Başkanıydı.

Benoplast Yönetim Kurulu Başkanı da olan tanınmış iş adamı Birol Önderoğlu, 2014 yılında yapılan seçim sandıkları ihalesini 20 milyon bedelle alan iş adamıydı.

İTİRAFÇI NE DEMİŞTİ?


Yalova’da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 103 sanığın yargılandığı davada itirafçı olan Aydın K. her yıl ildeki belli isimlerden himmet adı altında 1 milyon TL para toplandığını ve bunların Arjantin ve Brezilya'daki bankalara aktarıldığını belirterek şöyle konuşmuştu:

"Yalova ilinde toplanan himmet paraları genelde YASİAD'ın bazı üyelerinden karşılanıyordu. Bu isimler ise Birol Önderoğlu, Burhan Karagözlü, Ercan Koç, Aslan Kıral, Faruk Kayısı, Abdullah Şakar'dır. Bu isimler himmet adı altında paralar toplarlardı ve bu paraları il imamı Tayfun Tuna'ya verirlerdi. Bu isimlerden özellikle Birol Önderoğlu 300 bin, 400 bin TL arasında para verirdi. Bu paraları da genelde şahsi gelirlerinden ödüyordu. Ayrıca Burhan Karagözlü'nün de yılda 100 bin TL himmet parası verdiğini Tayfun Tuna'dan duydum, Ercan Koç'un da yine 80.000-100.000 TL arasında himmet parası verdiğini söylemişti. Emsal Nergiz ve Muhammet Demirhan'ın da bu şekilde himmet parası ödediğini duydum. Yalova'da eski para ile bu üyelerden yılda 1 trilyon '1 Milyon' para topladığını, bu paraların bir kısmının ise Arjantin ve Brezilya'ya gönderilmek üzere İstanbul'da temsilcilerine teslim edildiğini biliyorum.”

UMUDUMUZSUNUZ MUHARREM İNCE


 Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Bütün Fetö’cüler itirafçı mı oldu? Bu itirafçılar neyi itiraf ettiler de kimi yakalattılar söyleyin de bilelim! Nasıl ki Fetö’nin siyasi ayağı deşifre edilmiyor, edilemiyorsa, Örgütte önemli görev yapanlarda bakın hep dışarı da, ya tutuksuz yargılanıyor, ya kaçmışlar ya da itirafçılar!

Ne demişti Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar? 'FETÖ borsası kuruldu, itirafçı adı altında iş adamları serbest bırakılıyor?'

Buradan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce’ye de sesleniyorum...

Sayın Vekilim, eğer Cumhurbaşkanı olursanız, yapacağınız ilk işlerden biride Fetö'nün siyasi ayağını deşifre etmek olsun ve bunu yaparken de işe lütfen Yalova'dan başlayın. Gerisi çorap söküğü gibi gelir...

Fetö’nün siyasi ayağını deşifre etmesiyle ilgili iktidardan umudumu kestim...

Bu konuda umudumuzsunuz Sayın Muharrem İnce..."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/10/03/ince-feto-konusunda-cok-uzmanlar/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.