UYANIK BAŞKAN HİZMETE SAHİP ÇIKTI!

Çınarcık limanına İl Genel Meclisi kararıyla yerleştirilen 40 balıkçı barınağını Çınarcık'ın CHP'li Belediye Başkanı sahiplendi.


Çınarcık Belediyesinden yapılan açıklama da,"1984 yılında yaptırılan ancak bu tarihten sonra hiçbir bakım ve onarım görmeyen Çınarcık Balıkçı Barınağında Belediye Başkanı Avni Kurt’un girişimleriyle başlatılan yenileme çalışmaları büyük oranda tamamlandı" ifadeleri kullanıldı.barınak ok

Çınarcık Denizine "dolgu yapıyorum" diye gemilerce inşaat hafriyatı dökülmesine göz yuman CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt, bu projede kendisinin de emeği olmasından gurur duyduğunu söyledi ve Barınağın yapımının mimarlarından bahsederken kendisini ilk sıraya koymayı ihmal etmedi.

"Valimizden Rica Ettik" diyen uyanık Başkan hizmeti sahiplendi ve eski döneme gönderme yaptı!barınak kurt resim


Barınağımız yapıldığından günden bu yana hiçbir bakım ve tamirat görmemişti" diyerek eski döneme gönderme yapmayı ihmal etmeyen uyanık Belediye Başkanı,"Geçtiğimiz yaz aylarında Sayın Valimiz Selim Cebiroğlu’nu ilçemize iftara davet ettik. İftar öncesinde kendisine liman bölgesini de gösterdim. Buradaki sıkıntıyı anlattım. 30 yılı aşkın zamandır bakımsız halde bulunan ve çökmek üzere olan barınaklarımız konusunda ricacı oldum. Kendisine bu işi projelendirip İl Özel İdaresi’ne sunabileceğimizi anlattım. Sağ olsun hemen ilgilendi. Bir gün sonrasında keşfe geldiler ve bugün barınağımız büyük oranda yenilendi. Bu işin yapılmasında önayak olmak da bizim görevimizdi” diyerek kendisini övdü ve hizmeti adeta sahiplendi.

AK PARTİ ÇINARCIK TEŞKİLATI NE DEMİŞTİ?


AK PARTİ BARINAK


Geçtiğimiz günlerde proje kapsamında ilk 20 barınak Limandaki yerini alınca, AK PARTİ Çınarcık Teşkilatı sosyal hesabından yaptığı açıklama da,"Çınarcık limanına yerleştirilecek olan 40 balıkçı barınağının ilk etabı tamamlandı. Kalan 20 barınak da çarşamba günü yerine yerleştirilecek. Toplam maliyeti 200.000 TL olan projenin yapımında emeği geçen ilçe başkanımıza, il genel meclis başkanına, il genel meclis üyelerimize teşekkür ederiz" demişti.


İŞTE İL GENEL MECLİSİNDE ALINAN O KARAR...

il genel

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.