VATANDAŞ SORUYOR?
Dün Çınarcık'ta başlayan Sahil Dolgu Projesi kapsamında gemilerce toprağın denize dökülmesinin yankıları sürüyor. Revizyongazetesi.com'un haberlerinin ardından nihayet Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT bir açıklama yaptı ve,"Biz her zaman yaptığımız işin en doğrusunu yaparız" dedi.

Belediyenin resmi sitesi ve sosyal medya hesabında yayınlanan açıklamaya göre Başkan KURT,"Sahil dolgu projemiz bildiğiniz gibi çeşitli sebeplerden dolayı bir süreliğine askıya alınmıştı. Biz her şeyin doğrusunu yapma taraftarıyız, yanlış varsa buna dur deriz. Dolgu çalışmamız 31 Mart 2016 tarihinde tekrar başladı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü , Yalova İl Çevre Müdürlüğü ve DLH Bursa Bölge Müdürlüğü denetim elemanlarınca yaptıkları denetim sonucunda, Mina 1, Nehir Es ve Ceren 3 adlı gemiler ile getirilen anrojman malzemesinin projeye uygun olduğu ve dökümünde herhangi bir sakınca bulunmadığı projeye birebir uyularak çalışma yapıldığı tespit edilmiştir. Dolayısıyla dolgu konusunda vatandaşlarımızın en ufak bir endişeye kapılmasınlar. Biz her zaman yaptığımız işin en doğrusunu yaparız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Vatandaşlarımızın bu konuda gönlü rahat olsun" dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pIpabpw6DFk&feature=youtu.be[/embed]

VATANDAŞ SORUYOR? DOLGU ALANI NERESİ?

Çınarcık'ta dün dolgu çalışmasını izleyen vatandaşların çoğunun sorduğu soruyu Revizyongazetesi.com yetkililere soruyor;

Neden gemiler kırmızı dubaların dışına döküm yaptı? Eğer döküm yapılan yer doğruysa kırmızı dubaların anlamı ne? ve neden oradalar?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.