Vatandaşın isyanı: Vergi veriyoruz ama muayene olamıyoruz!
ÖZEL HABER/Hükümet sağlık sistemiyle övünürken, Yalova’da bir vatandaş Devlet Hastanesinde yaşadığı sıra eziyetini sosyal medyada paylaştı ve "Evet vergi veriyoruz ama muayene olamıyoruz" diyerek yaşanan sorunu gözler önüne serdi.

Yalova’da yaşayan Mesut Turan adlı vatandaş, Yalova Devlet Hastanesinde yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.



Sabah 5’den beri vatandaşların hastaneye geldiğini ama sıra bulmakta güçlük çektiğini belirten Mesut Turan,"Randevu sistemi 20 gün sonraya sıra veriyor...Nerede yaptığınız hastaneler, nerede o kadar doktor görevli..." diye sordu.

Tepkili vatandaş, yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve her seçim döneminde vaat edilen 400 yataklı hastanenin de yapılmasını istedi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan ve sesini yetkililere duyurmak isteyen Mesut Turan şöyle konuştu;

"Sorduğumda doktorlar 15 kişiden fazla kişiye sıra veremiyor. Bazı doktorlar sadece raporlara bakıp hasta kabul etmiyor. İtirazı olanlar il sağlık müdürlüğünü arasın diyorlar. Çoğu kişi geri döndü. Ben son dakika sıra aldım başka doktordan bulup ama mağdur olan yine bir sürü vatandaşımız var." dedi.

ERDOĞAN, 400 YATAKLI HASTANE SÖZÜ VERMİŞTİ

24 Haziran seçim çalışmaları için Yalova’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada,"400 yataklı devlet hastanesi yapmak için de çalışmalarımız devam ediyor. Yıl bitmeden temelini atıyoruz." demişti.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/07/19/erdogandan-yalovayi-alin-talimati/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.