Vefa Salman adaylık başvurusunu yaptı
Son dakika...2014 yerel seçimlerinde ülke gündemine oturan bir yarışla belediyeyi Ak Parti’nin elinden alan ve Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Vefa Salman, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler de yeniden Yalova Belediye Başkanı olmak için partisinden adaylık başvurusunu yaptı.

AÇIK FARKLA ALACAĞIZ

Bugün CHP İl Başkanlığına giderek başvurusunu yapan Başkan Vefa Salman, daha sonra yaptığı konuşmada kazanacağına emin olduğunun altını çizdi ve, "Yine, yeni, yeniden Allah'ın izniyle, vatandaşın da takdiriyle aldığımız 2014 seçimlerini, hatta iki sefer aldığımız seçimi inşallah 2019'da da daha büyük, daha açık farkla da alacağımıza olan inancım tamdır. Ekibimiz, ailemizle karar aldık. Bunu halka da danıştık. Yalovalılardan gelen teveccüh de yeniden aday olmam yönündeydi." dedi.

AK PARTİ’YE GÖNDERME YAPTI

Vefa Salman,"Yalova'da Vefa Salman’dan önce kenar mahallelere hizmet yoktu. Kenar mahallelere de hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyorum" diyerek Ak Parti'ye gönderme yapmayı da ihmal etmedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/09/29/ince-yine-kandirildik-diye-aglamayin/

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.