Vefa Salman fena vurdu: Mezbelelikten bu günlere
Yalova’nın CHP’li Belediye Başkanı Vefa Salman, geçen sürede yaptığı hizmetleri bugün düzenleyeceği etkinlikle halka anlatacak. Başkan Vefa Salman’ın hizmetlerini anlatan tanıtım afişinde kullandığı "Mezbelelikten bu günlereifadesi ise dikkat çekti.

CHP’li  Başkan Vefa Salman etkinlikle ilgili hazırlattığı  afişlerde  eski dönemle karşılaştırmalar yaptı ve Ak Parti Belediyeciliğini “mezbelelik” yani “çöplük” olarak tanımladı.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Vefa Salman’ın tanıtım afişlerini ve kendinden önceki Ak Parti dönemini “mezbelelik” yani “çöplük” diye tanımlamasını görünce aklıma Erdoğan’ın sözleri geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için yaptığı mitinglerde "CHP demek çöplük demektir" diyerek CHP’yi ve CHP’li Belediyeleri hedef almıştı.

Yine Erdoğan Yalova'da yaptığı bir konuşma da Vefa Salman'ı hedef almış ve,"Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok" demişti.

Vefa Başkan da afişlerde görüldüğü üzere Yalova’da yaptığı hizmetleri eski dönemle karşılaştırırken  Ak Parti Belediyeciliğini “mezbelelik” yani “çöplük” olarak tanımlayarak,  Belediye hizmetleriyle övünen Ak Parti’ye de Erdoğan'a da  adeta gönderme yapmış.

Yerel seçimler Muharrem İnce’nin memleketi Yalova’da da sert atışma ve tartışmalarla geçecek bu belli oldu."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.