VEFA SALMAN'I HEMEN İHRAÇ ETMEK LAZIM, HEMEN!
Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi eski CHP'li Ahmet Yavuz’un bir grup tarafından darp edildiğini belirten CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Şerafettin Çelik, “Arkadaşımız hatalı olabilir, kusurlu olabilir, haklı da olabilir. Ancak öldüresiye bir darp bir mesajdır. Her birimize bir mesajdır” dedi.

Yalova Belediye Meclisi, Kasım ayı 5. Oturumu Vefa Salman, başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

SALMAN, SÖZ VERMEDİ VE SALONDAN AYRILDI!

Saygı duruşunun ardından CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Şerafettin Çelik söz istedi. Kimseye söz vermeyeceğini dile getiren belediye başkanı Vefa Salman birleşimi kapadı ve salondan ayrıldı.

Vefa Salman'ın bu tavrı tüm meclis üyelerinin tepkisini çekti!

CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Şerafettin Çelik, Salman’ın toplantı salonunu terk etmesinin ardından basın mensuplarına ve belediye meclis üyelerine seslendi.

CHP'li Çelik, Yalova halkının oylarıyla meclis üyeliği görevini sürdürdüklerini belirterek, “Bu görevi aldığımızda görev ve yetkilerimizin ne olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Bizim görev ve sorumluluklarımız karar organı olarak görev yapmak, aynı zamanda denetim yapmak gibi de bir görevimiz vardır. Yalova uzun yıllardır şahit olmadığı, yaşamadığı olayı son 1 yıl içerisinde yaşamış bulunmaktadır. Denetim komisyonu raporu içerisine giren, Sayıştay denetçisinin 7 bulgusu içerisine giren konular üzerinde her birimizin bilgi sahibi olmak ve o bilgiyi paylaşmak gibi bir hakkımız da mevcuttur. Bu konu üzerinde çalışma yapmış, bu bulgular üzerinde diyaloglar oluşturmuş, araştırma içerisine girmiş bir arkadaşımız maalesef hem belediye personeli, hem belediye çalışanı, hem belediyenin kiraladığı mekan içerisine acımasızca darp edilmiştir. Haklı olabilir, haksız olabilir. Daha önce yaşanmış bir darbın benzeri olarak oraya konulan bu darp doğru değildir, kabul edilebilir değildir. Arkadaşımız hatalı olabilir, kusurlu olabilir, haklı da olabilir. Ancak öldüresiye bir darp bir mesajdır. Her birimize bir mesajdır. Bu nedenle bu konunun ciddiyetini kavramak gerekir” diye konuştu.

CHP'li Çelik, Salman’ın toplantıda söz verip kendilerini dinlemelerini arzu ettiklerini fakat bunun yaşanmadığını belirterek şöyle konuştu:“Yalova’nın şehri emin belediye başkanı, yavaş yavaş büyüyerek gelişen, ikincisini, hatta üçüncüsünü yaşadığımız bu olay karşısında bir ön tedbir almak, fotoğrafı iyi okuyup sonuçlarını iyi görüp iyi değerlendirme yapma hasıl olmuştur. Eğer bu yapılmazsa ilerleyen zaman içerisinde, bizler görevimiz yapma gayretinden ötürü aynı sonuçlara maruz kalabiliriz. Burada yok ama sayın başkandan rica ediyorum. Bu fotoğraf iyi okunmalı. İyi değerlendirmeli. Olayın özüne inilmeli. Olayın özü değerlendirilmeli. Yüzeysel olarak ‘o ona böyle’ dedi, o buna şöyle dedi’ şekil bu değil. Taraflar göz önüne alınmalı ve bunun üzerinden değerlendirme yapılarak acilen tedbir alınması gerekir diye de düşünüyorum. Bu anlamda sayın belediye başkanımıza, bizlere her birimize ciddi sorumluluklar düştüğünü ifade ederek hepinize saygılar sunuyorum.” Kaynak: Pusula

VEFA SALMAN'I HEMEN İHRAÇ ETMEK LAZIM, HEMEN!

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Bakın Ahmet Yavuz'a saldırı olayıyla ilgili CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Şerafettin Çelik söz istiyor ve sözde CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman, Çelik'e söz vermeyip birleşimi kapatıp salondan ayrılıyor!

Olacak şey değil!

Vefa Salman'ın koltuğa oturduktan sonra adeta sırtını döndüğü Muharrem İnce ne diyor peki?

"Belediye Başkanını bu konuyu çözmeye çağırıyorum. O çözmezse, gereğini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diyor!

Vefa Salman'ın yaptığına bakar mısınız lütfen!

Kendi partisinin grup sözcüsü bir meclis üyesine yapılan saldırıyı kınayacak ama bu Başkan efendinin zoruna gidiyor ve CHP grup sözcüsüne söz vermeyip, birleşimi kapatıp salonu terk ediyor!

Her şey ortada ve ben hakikaten şaşkınlık içerisindeyim...

Vefa Salman'ı hemen CHP'den ihraç etmek lazım, hemen!"

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/11/11/ince-geregini-yapacagim/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.