VOLKAN YILMAZ'I ŞİKAYET EDENLER AK PARTİ'Lİ ÇIKTI!
ÖZEL HABER /Fetö'den yargılanan ve yargılaması devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alan ve daha sonra çıktığı ilk duruşma da beraat eden Ak Parti'li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz davasında flaş gelişme!



KARARA İTİRAZ!

Şikayetçi Şenol Fışkın, Yalova Ağır Ceza Mahkemesine başvurdu ve süre tutum dilekçesi vererek gerekçeli kararın açıklamasından sonra Bölge İdare Mahkemesinde karara itiraz edeceğini mahkemeye bildirdi.

İŞTE O TALEP



 

ŞOK! AK PARTİ'Lİ ÇIKTILAR!

Fetö sanığı olduğu ve yargılaması devam ettiği halde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alan, olayın ortaya çıkıp ulusal basına yansımasının ardından Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklama da , kendisini şikayet edenlerin HDP'li ve CHP'li olduklarını söylemişti.

Fetö'den yargılanan Ak Parti'li Başkan Volkan Yılmaz,"Söz konusu iddia sahipleri HDP’li ve CHP’li kiracı ve yer sahibinin basına yaptığı manipülasyondur." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,"Tanıdığınız FETÖ'cüleri ihbar edin, bu bir vatanseverlik borcudur" demesi üzerine harekete geçen ve Ak Parti'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı şikayet eden Mehmet Karanfil'in de, Şenol Fışkın'ın da Ak Parti'li oldukları ve halen aktif üye oldukları, Mehmet Karanfil'in Ak Parti Teşkilat kurucularından olduğu ortaya çıktı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.