YALOVA ÜNİVERSİTESİ'NİN YENİ REKTÖRÜ SUAT CEBECİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Suat Cebeci’yi atadı. 

Cebeci, 2011’de AKP Sakarya Milletvekili aday adayı olmuştu.


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130’uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Suat Cebeci’yi atadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 08. 06. 2017 tarihinde Yalova Üniversitesi'ne  Prof.Dr. Ali Erbaş'ı Rektör olarak atamış, 17.09.2017 Tarihinde de Erbaş'ı Diyanet İşleri Başkanı olarak atamıştı.

Öte yandan kamuoyunda “DEVE SİDİĞİ ŞİFADIR” tartışmalarıyla gündeme gelen Üniversitenin 16 aydır Fetö’den tutuklu olan Kurucu Rektörü Niyazi Eruslu;  bir önceki duruşmada,”Ben 107 rektör adayı içerisinden atandım. Bana TBMM Başkanı İsmail Kahraman referans olmuştu. İsterseniz bir daha ki duruşmada tanık olarak dinleyebilirsiniz” demiş ve çıktığı ilk duruşmada tahliye olmuştu.

 

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/26/yalova-universitesi-103-sirada/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/21/dedi-ama-icmedi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/12/19/bana-ismail-kahraman-referans-olmustu-dedi-tahliye-oldu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.