Yalova'da Atatürk Heykeli kriz yarattı!
Yalova’da CHP’nin yaptırdığı Atatürk Heykeli krize sebep oldu! Kocadere Muhtarı, köy meydanına Atatürk Heykeli yaptırmak için CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’dan yardım isteyince Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen CHP’li Başkan Atatürk Heykelinin yapımını üstlendi.

Bu haberi Revizyongazetesi.com geçtiğimiz günlerde okurlarına duyurunca krizin fitili de ateşlenmiş oldu!

Ak Parti kurmaylarının Kocadere Muhtarına,"Neden bize söylemedin bizde yaptırırdık" diye sitem etmesi üzerine Muhtar Volkan Varol’un "okulda da yok, okula da bir Atatürk Heykeli siz yaptırın" dediği öğrenildi.

MUHARREM İNCE KRİZİ!

Öte yandan Kocadere Muhtarlığı, yapımı biten Atatürk Heykelinin açılışının 29 Ekim’de yani yarın Kocadere İskele Meydanında yapılacağını duyurunca ikinci bir kriz patlak verdi!

Açılışa Muharrem İnce’nin gelip burada yapacağı konuşmada Hükümete yüklenmesinden endişe eden Ak Parti kurmaylarının açılışa gelmeyeceği, Çınarcık Kaymakamının da açılışa katılmayacağı edinilen bilgiler arasında.

Özel haber/Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.