YALOVA'DAN BİR TEK 'O' KATILMADI!
ÖZEL HABER/ Yalova’nın Çınarcık İlçesinde son seçimlerde Muharrem İnce’nin sayesinde CHP’den aday gösterilip Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kurt’a partililer tepkili. Tepkinin sebebi Avni Kurt’un henüz CHP’nin 18 gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne katılmaması.

Seçildiği günden beri Ak Partiye geçip geçmeyeceği konuşulan sözde CHP’li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, daha öncede Belediye Meclisinde Ak Parti hükümetinin icraatlarını övmüş ve bu olayın ortaya çıkmasıyla tepki çekmişti.

Ak Parti Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Sait Saral ise, “Hükümetimizin icraatlarını öven Başkan Avni Kurt’a teşekkür ediyorum. Bir an karşımda Ak Parti’li Belediye Başkanı var zannettim. CHP’li Başkan Avni Kurt’un samimi bir şekilde hükümetimizin politikalarını övmesi bizleri sevindirdi” demişti.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

“Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve partililer Adalet Yürüyüşü’ne katıldılar.

Bugün 18. güne giren Adalet Yürüyüşü’ne Yalova’da biri hariç bütün CHP’li Belediye Başkanları katıldı ve Kılıçdaroğlu’na desteklerini gösterdiler.

Adalet Yürüyüşü’ne katılmayan “o” isim ise tahmin edildiği üzere Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt!

Hani şu Belediye Meclisinde Ak Parti hükümetine övgüler yağdıran Avni Kurt!

Belediyenin kredi vesaire bütün işlerini Ak Partili vekillerle halleden Avni Kurt!

Osmangazi Köprü açılışına hiç bir CHP’li katılmazken koşarak giden ve Ak Partililerle poz veren sözde CHP’li Avni Kurt!



Hakkında açılan bütün soruşturmalardan Ak Partililer sayesinde kurtulan Avni Kurt!

Evet, hakkındaki bütün soruşturmalardan Ak Partililer sayesinde kurtulan birinin “Adalet Yok” diyerek yürüyüş yapması acayip eğlenceli olurdu aslında!

Sayın Başkan…

Artık Ak Partiye mi geçiyorsun ne yapıyorsan yap!

Senin bu durumun siyaseten artık sürdürülebilir bir durum değil çünkü!

Ne yapıyorsan yap, sende kurtul, CHP’de senden kurtulsun bir an önce…”



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2016/09/11/yok-artik/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.