YALOVA'YA 21 YAŞINDA VEKİL ADAYI

21 yaşındaki Mustafa Taha Kaya, MHP Yalova Milletvekili Aday adayı oldu. Genç Milletvekili aday adayı Kaya, yaptığı açıklama da şöyle konuştu...


"Henüz orta okul yıllarında tanışmış olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yalova İl Başkanlığının bir çok faaliyet ve birimlerinde görev yapmış olmanın gururuyla çocukluk yıllarımdan gençlik yıllarıma kadar geçen zamanın her saniyesi için Yüce Rabbime şükür ediyorum.

Bugün yani 3 Mayıs Milliyetçiler Günü yıllar önce Türklüğün ve Türkçülüğün siyasi baskılar ve işkencelerden yılmayarak Türklük gurur ve şuurunun pis ellerden korunmasının yıldönümüdür. Bugün Ülkücerin bayramıdır. Buradan belirtmek isterim ki bir bayram sabahı da 25 Haziran 2018 de olacak ve Ülkücülerin iktidarı, Üç Hilalin gölgesinde Yüce Türk Milletinin şahlanışı başlayacaktır.


Bu süreç içerisinde bir bayram sabahında şehrim Yalovadan MHP adına bugün Ankara da Genel Merkez binamızda Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Bu süreç içerisinde Tüm Yalovanın dertlerine ortak olmaya talibim.Milletime hizmete talibim.

Allah yar ve yardımcımız olsun!"



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.