YEŞİL ALAN BİR KEZ DAHA KURTULDU!
Özel Haber/Yalova'nın Çınarcık İlçesi Karpuzdere Mahallesinde bulunan Belediyeye ait yeşil alandaki hafriyat temizlendi. Revizyongazetesi.com konuyu 2 gün önce gündeme getirmiş ve haberimiz üzerine Çınarcık Belediyesi düğmeye basmıştı.

2 GÜN ÖNCE HABER YAPTIK! 

Karpuzdere Mahallesinde daha önce Belediyeye ait yeşil alanı izinsiz çeviren firma, haberimiz üzerine Belediye Başkanı Avni Kurt'un talimatıyla bariyerleri kaldırmıştı.zabıta

Aynı inşaat firmasının aylar sonra projeye başlayıp belediyeye ait yeşil alanı hafriyatla doldurup ağaçlara zarar vermesi üzerine mahallelinin şikayetini değerlendiren ve daha önce yaptığı ısrarlı yayınlarla yeşil alanı kurtaran  Revizyongazetesi.com bir kez daha vatandaşın sesi oldu, yeşil alan katliamını sayfalarına taşıdı.

ZABITA GELDİ!

Haberimizin hemen ardından harekete geçen Çınarcık Belediyesi, Belediye Başkanı Avni Kurt'un talimatıyla düğmeye bastı.

Bölgeye sevk edilen Çınarcık Belediyesi Zabıta Ekipleri söz konusu alanda yaptıkları tespitlerin ardından firmayı uyardı ve firmadan, hem yeşil alandaki hem de yola taşan  hafriyatı temizlemesini istedi.

HEMEN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Belediye ekiplerinin uyarısıyla hemen çalışmalara başlayan firma önce yola taşan ve görüntü kirliliğine sebep olan hafriyatı bir iş makinasıyla kamyonlara yükledi ve alanı temizledi.

Ardından Belediyeye ait planlarda yeşil alan, çocuk parkı gözüken yerdeki inşaat atıklarını temizleme çalışmaları başladı. Zarar görüp yıkılan bazı ağaçlar işçiler tarafından kesilerek parçalandı.

ÖNCE 1

Konuyu 28.06.2016 tarihinde bu görüntülerle gündeme getirmiştik.

SONRA

Haberimizden sonra Çınarcık Belediyesi düğmeye bastı ve firma yeşil alana döktüğü hafriyatı kaldırdı.

ÖNCE

Yola taşan hafriyatlarda görüntü kirliliğine sebep olmuştu.

SONRA 1

MAHALLELİ MEMNUN!

Belediyeye ait yeşil alanın hafriyatla dolmasına ve bazı ağaçların yıkılmasına  üzülüp tepkisini dile getiren mahalleli, Revizyongazetesi.com'un haberinin ardından yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı.

Bir mahalleli,"İhbarımız üzerine konuyu gündeme getiren Revizyon Gazetesi'ne, hem de olaya hemen müdahale eden Çınarcık Belediye Başkanına teşekkür ederiz. İnşallah bir daha böyle görüntüler görmeyiz. Başkanımızdan buraya çocuk parkı yapılacağı müjdesini vermesini bir an önce bekliyoruz" dedi.

KONUYU BÖYLE GÜNDEME GETİRMİŞTİK12000


İŞTE O HABER→ TIKLAYIN

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.