YOK ARTIK YALOVA ÜNİVERSİTESİ!
ÖZEL HABER/ Son günlerde Deve sidiği tartışmalarıyla gündeme gelen Yalova Üniversitesi’ndeki Fetö yapılanmasıyla ilgili görülen davada ara karar açıklanmış, eski rektör vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım hakkında savcılık soruşturması yapılması istenmişti.

Kurucu Rektörü Niyazi Eruslu’nun FETÖ’den tutuklu olduğu Yalova Üniversitesi’nde Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım’ın evinin kirasını, Üniversiteden en çok iş alan müteahhit olarak bilinen, (Fetö’den yargılanıyor) eski Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı Burhan Karagözlü’nün ödediği iddia edilmiş ve Revizyongazetesi.com bu iddiaları belgeleriyle gündeme getirmişti.

Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım hakkında yeni iddialarında olduğu bir soruşturma talebi daha yapıldığı ortaya çıktı.

Revizyongazetesi.com’un ulaştığı soruşturma talebinde yer alan şok iddiaya göre; Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, Yalova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nın bazı ihalelerinde komisyon üyesi olarak defalarca yasalara aykırı şekilde görev almış.

Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım’la ilgili soruşturma talebinde,"bu şekilde yapılan ihaleler açıkça kanunlara aykırı olmakla beraber geçersizdir" ifadeleri de yer alıyor!

İşte Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım’la ilgili o soruşturma talebi;





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/06/08/rektor-vekilinin-kirasini-bakin-kim-odemis/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.