Yoktu! CHP'li Başkan yaptırıyor...Helal olsun
Yalova’da CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Kurtuluş Savaşı döneminde 830 şehit veren Kocadere Köyü’ndeki Atatürk heykeli yapımını üstlendi.  Yapımı biten Atatürk heykeli, çevre düzenleme çalışmalarının ardından yerine konacak.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni  Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Kurtuluş Savaşı döneminde Yunan ordusuna bağlı askerlerle, Ermeni ve Rum çetecilerin 830 kişiyi diri diri yaktığı Çınarcık İlçesi’ne bağlı Kocadere köyü Yalı mevkiinde, iskelenin, çay bahçelerinin ve çocuk parkının olduğu yere köy halkının isteği üzerine bir  Atatürk heykeli yapımına başlandı.

Atatürk heykelinin yapımını Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen  Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman üstlenmiş.

Atatürk heykeli hazır fakat çevre düzenlemesini bekliyor. Hazırlıklar bitince heykel yerine konacak ve büyük ihtimalle Atatürk heykelinin açılışını Muharrem İnce’nin yapması bekleniyor.

Ben buradan, Kurtuluş Savaşı’nda 830 şehit veren Kocadere’de halkın talebi üzerine yapımına başlanan Atatürk heykelinin yapımını üstlenen Koru’nun başarılı ve Atatürkçü Belediye Başkanı Kamil Yaman’a teşekkür ediyor ve "Helal olsun" diyorum.

Başkan Kamil Yaman, bu heykelin yapımını belediyenin kasasından değil kendi imkanlarıyla yapıyor, bunun da altını çiziyorum."





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/09/30/soruyorum/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.