YUSUF ÖZKAN'A BYLOCK'TAN GÖZALTI...
ÖZEL HABER/ Yalova’da Ak Parti’nin tanınmış isimlerinden Yusuf Özkan, üzerine kayıtlı hatta Bylock tespit edildiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Salı günü ikametgahından gözaltına alınan Yusuf Özkan, 2007-11-15 yıllarında Ak Parti Yalova Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Ak Parti Yalova İl Başkanlığı içinde bir dönem adaylığını koyan Yalova’nın tanınmış isimlerinden olan ilahiyat kökenli Yusuf Özkan, Fetö’nün şifreli haberleşme ağı Bylock yüklü adına kayıtlı hattın kardeşinin hanımı tarafından kullanıldığının ortaya çıkmasıyla serbest bırakıldı.

REVİZYONGAZETESİ.COM’A KONUŞTU…

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz‘a konuyla ilgili açıklamalar yapan Yusuf Özkan şöyle konuştu;

"Şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Yalova’da Fetö’den alınacak en son insan benimdir. Salı günü polisler geldi ve emniyete gidince olayı anladık.

Kardeşimin hanımı tarafından kullanılan ama benim üzerime kayıtlı hatta Bylock programı yüklenmiş.

Ben ifademi verip serbest kaldım. Kardeşimin hanımı da gözaltına alındı ve ifadesi ardından yurt dışı yasağı ile serbest kaldı.

Bylock Programı 2014 yılında yüklenmiş ama kullanılmış mı? nasıl yüklenmiş bunlar ortaya çıkacaktır."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/20/chp-komisyon-raporuna-itiraz-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.