KORU SAHİL YÜRÜYÜŞ YOLU ÇINARCIK'A DAYANDI
Yapımına bir süre önce Koru Belediyesi tarafından başlanan Koru’yu sahilden Çınarcık’a bağlayan yürüyüş yolunun Koru 3. Etap çalışmaları bitti. Sahil Yürüyüş Yolu’nun Çınarcık etabının da bitmesinden sonra Çınarcık sahilinden yürüyüş yaparak Koru Merkeze kadar gitmek mümkün olacak.



Konuyla ilgili Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Çok güzel bir proje olan Koru Sahil Yürüyüş Yolu Projesi’nin Koru 3. Etap çalışmaları bitti ve sahil yolu Çınarcık sınırına dayandı.

Aydınlatma çalışmaları yapılıyor şu an ve bayrama çalışmaların bitmesi bekleniyor.

İnşallah bu güzel projenin Çınarcık ayağı da Çınarcık Belediyesi tarafından veya bir şekilde yapılır ve proje nihayetlenmiş olur.

Projenin Çınarcık ayağı da bitirilince Çınarcık’ta çalışan bir tren var ya... düşünsenize o tren sahilden Koru Merkeze kadar gidebilecek ve tatilcilere sahil boyunca keyifli bir yolculuk yapma imkanı sağlayabilecek.

Yine tatilciler bu sahil yolunda Çınarcık’tan başlayıp Koru’ya veya Koru’dan Çınarcık’a kadar yürüyüş veya koşu, spor yapma imkanı bulacaklar.

Şu an Koru Belediyesi’ni başta belediyecilikte artık ustalık dönemini yaşayan Başkan Kamil Yaman olmak üzere  yardımcısı Kemal İldeniz’i ve tüm personeli tebrik ve teşekkür ediyorum.

İnşallah Çınarcık Belediyesi’de bu güzel projenin kendine ait kısmına başlayıp bitirirse... aynı tebrik ve teşekkürlerimizi kendilerine de kuşkusuz ileteceğimizi ifade etmek isterim."





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.