Hakan Korkmaz'dan CHP'li vekile çağrı

Dün taşıma vekil bir televizyon programında “Vefa Salman’ın suçsuzluğu ortaya çıktı” dedi.

Evet bunu diyen vekil bir de sözde hukukçuymuş iyi mi?

Sayın vekil size soruyorum…

Tutuksuz yargılaması devam eden ve davanın bir numaralı sanığı olan Vefa Salman hangi mahkemede yargılanmış ve beraatine karar verilmiştir de… siz televizyonlarda hem de hukukçu olduğunuzu belirterek “Vefa Salman’ın suçsuzluğu ortaya çıktı” diyebiliyorsunuz.

Sayın vekil… bu söylemlerinizin devam eden bir yargılamaya etki etmek anlamına geldiğini anlamak için hukukçu olmaya gerek olmadığını sizde, herkeste bilir.

Sayın vekil… sizi algı yapmaya ve yargıya etki etmeye yönelik söylemlerinize derhal son vermeye...

Ve sizi CHP'li Vefa Salman’ı savunduğunuz gibi yardımcısı ve yol arkadaşı olan tutuklu CHP'li Halit Güleç’i de savunmaya davet ediyorum.

Ayrıca bu kentte bir suçun ve suçluların olmasından kimsenin mutluluk duymayacağını... bu anlamda adı geçen isimlerin beraat etmeleri halinde de kentteki her bir vatandaşın bundan ancak memnuniyet duyacağını da asla unutmamanızı tavsiye ediyorum size sayın vekil.

Ve yine ayrıca... yok "oraya geliriz, yürürüz" şeklinde sözlerle milleti galeyana getirmeye ve bunu yapmak suretiyle kentin huzurunu bozmaya yönelik söylemlerden kaçınmanız, devam eden yargılamaya saygı duyup, Yalova Belediye Başkan Vekili ile ilgili "O koltukta oturması haramdır" şeklindeki sözlerinize CHP Yalova örgütünün bile itibar etmeyerek sansürlediğini de hatırlatarak ağzınızdan çıkan sözleri kulağınızın duyması konusunda sizi uyarıyorum.

Vekilseniz vekilliğinizi bilin.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem oğlu Habil 4 yıl önce

Öncelikle yazınız için size teşekkür ederim Hakna bey gayet halkın sesiyle yazmışsınız.
Bizler halk olarak zaten suçlu kim ise suçunu çeksin,suçsuz kim ise beraat etsin isteriz. Yalnız sayın vekilin gercekten şov yapmaya çalışmaktan başka bir amaç gütmediği ortadadır. Keza en cahil insana bile sorsanız Muharrem İnce Vefa Salmanı,Vefa Salman adamdır. Aralarında kırgınlık olabilir lakin Bizlerin tanıdığı Muharrem İnce Vefanın ve Halitin suçsuz olduğuna inansa veya bilse biliyoruzki YALOVA yı TÜRKİYE gündemine taşırdı. Keza zaten Muharrem bey inde Belediyedeki Usulsüzlükler den ve Ahlaksız konulardan haberdar olduğunu sağlam kaynaklı biliyorum. Muharrem bey zaten Halit den dolayı bu duruma geldiler Vefa ile. Ali Mahir vekilinede zaten Haliti savunma gibi bir lüksü olamaz çünkü kaçarının olmadığını onlarda biliyor. Aklı sıra Vefayı ne kadar az bir zararla kurtarız onun hesabını yapıyorlar. Ali Mahir vekil hani demiş ya ORAYA GELİRİZ, YÜRÜRÜZ.Yürüyecekleri kadar yürüdüler,yürütebileceklerinden fazlasınıda yürüttüler zaten. Amma velakin, Bende şahsım adına kendisine SÜLEYMAN SOYLU Bakanımızın bir sözüyle cevap veriyorum SİZİ YÜRÜTÜRSEK ADAM DEĞİLİZ.

Avatar
YALOVA LI 4 yıl önce

Peki sayın gazeteci bey , size bir soru sorcam...yargılamaya saygı dediniz ya? Neden siz yargılama devam ederken 2 adam tutuklu neden 1. adam serbest ! demiştiniz? nerde sizin saygınız?(yayınlayabilecekmisiniz sanmam)