Hakan Korkmaz soruyor: Yalova’da Tersanelerden çıkan kimyasal atıklar nerede imha ediliyor?

Yalova’da okurlarımızın bizden takip etmemizi istediği bazı konular var...

Uzun bir süredir tersanelerle ilgili bazı iddialar bana aktarılıp “Hakan Bey, bu konunun üzerine ancak siz gidebilirsiniz...” ve “Hakan Bey, bu konunun üzerine niye gitmiyorsunuz?” şeklinde bu iddiaların üzerine gitmem isteniyordu.

Tersaneler bırakın Yalova’yı... ülke ekonomisi adına bir güçtür, önemli bir sektördür.

Bu gerçeği dile getirdikten sonra bize iletilen ve gerçek olup olmadığıyla ilgili takip etmemiz istenen bazı iddiaları okurlarımızın bizden beklentilerini karşılamak adına gündeme getirmeye başlıyorum.

Tersanelerden çıkan kimyasal atıkların nerelerde imha edildiğiyle ilgili bana iletilen ve benimde dikkatimi çeken bazı iddialar var!

Lafı hiç fazla uzatmadan soruyorum;

Yalova’da Tersanelerden kimyasal atıklar çıkıyor mu? Çıkıyorsa bu kimyasal atıklar nerede imha ediliyor?

Konuyla ilgili yetkilileri açıklama yapmaya davet ediyorum.

Bakalım eğer kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapılmazsa konuyla ilgili çok ciddi iddiaları gündeme getirip gerçekleri ortaya çıkarmak adına sorular sormaya devam edeceğiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.