Hakan Korkmaz yazdı… AK Parti Yalova’da paralel il yapılanması

AK Parti Yalova İl Kongresi 20 Ocak’ta yapılacak ve Muğlim Bağatar tek aday olarak gireceği kongrede il başkanı seçilecek.

Muğlim Bağatar’ı koltuğundan etmek için parti içinden de dışından da çok uğraştılar!

Otobüslere doluşup Genel Merkezlere mi gitmediler…

Yalan ve iftira kampanyaları mı düzenlemediler…

Düzmece programlarda itibar suikasti mi yapmadılar…

Uzatmayayım…

Adeta ellerinden geleni ardına koymadılar ama başaramadılar.

Siyasi hedefi olanın, siyaseten rakibi de düşmanı da çok olur.

Milletvekili olma hedefi artık bilinen Muğlim Bağatar’ın parti içinde siyasi rakibi olması ve bu isimlerin bazı çalışmalar içine girmesi siyasette normal karşılayacağımız faaliyetlerdir.

Evet Muğlim Bağatar 20 Ocak’taki il kongresinde il başkanı seçilecek ve yeni yönetimiyle adeta yeni bir sayfa açacak diye düşünüyorum.

Muğlim Bağatar’ın yeni dönemde işinin zor olacağını şimdiden belirtmiş olayım.

Şöyle ki;

AK Parti Yalova’da çok ihanet görmüş bir partidir… Ki bu yüzden Vefa Salman gibi hiçbir belediyecilik tecrübesi ve becerisi olmayan birine 3 seçim kaybetti AK Parti Yalova’da.

AK Parti Yalova’da birlik ve beraberliği tam olarak bir türlü sağlayamadı.

Bu sorunu asgariye indirmeyi başardığı takdirde AK Parti’nin Yalova’da tek rakibi her zaman kendisi olur.

Ayrışmalar genelde siyasi hırslardan…

Siyasi hırslarıyla hedeflerine ulaşmak isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklarını anlayınca partilerine ihanet içine girmişlerdir.

Bugün AK Parti bu sorunla yine karşı karşıyadır!

Evet Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalı ile meclis çoğunluğuna sahip olduğu için belediye yönetimini eline geçiren ve bu zamana kadar bu fırsatı harika işler yaparak kullanan AK Parti Yalova’da en büyük sorunu yine parti içinde yaşamaktadır ve önlem alınmazsa yaşamaya da devam edecektir!

Önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkanı olma hayali kuran birinin başını çektiği yapılanma, AK Parti’nin başına iş açacak gibi gözüküyor!

Adeta “Paralel il yapılanması” gibi çalışan bu yapılanmanın AK Parti’nin Yalova’daki birlik ve beraberliğinin önündeki en büyük engel olduğunu ifade edip şimdiden uyarıyorum.

20 Ocak’tan sonra Muğlim Bağatar’ın ilk hedefi; AK Parti Yalova’da genç vekilden yüz bulup Yalova Belediye Başkanlığı siyasi hedefine ulaşmak için bazı teşkilatları şimdiden arka bahçesi yapan ve adeta “Paralel il yapılanması” faaliyetleri içinde bulunan bu yapıyı dağıtmak olmalıdır diye düşünüyorum.

Benden uyarması…

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse.

HAKAN KORKMAZ

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Muğlim Bağatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
göktan korkmaz 3 yıl önce

Sevgili Hakan seni de AK PARTI saflarinda görmek istiyoruz zaten seninde beklentin o yönde calismalarinda ve bize verdigin destekten ötürü tüm camia adina tesekkür ederiz