Hakan Korkmaz yazdı... CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın sözlerine CHP Yalova örgütü bile itibar etmedi ve sansürledi!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır dün yine apar topar Yalova’ya geldi ve CHP Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında "Vefa Salman tutuklanacakmış neden?" diye sordu ve bu yönde algı yapılmaya çalışıldığını iddia etti.

Aynı toplantıda savcının tutuklamaya yönelik talebinin mahkeme tarafından reddedildiği de belirtildi.

İyi de madem mahkeme savcının “Vefa Salman tutuklansın” talebini reddettiyse neden Mersin Milletvekili Yalova’ya koştura koştura gelmiş ve basın toplantısı düzenleyerek “Vefa Salman neden tutuklanacakmış?” diye sorma ihtiyacı hissetmiştir?

Bu basın toplantısının yapıldığı saatlerde ilgili mahkemeden yani nihai kararı verecek olan 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nden karar çıkmış mıydı? Soruyorum.

Eğer bu basın toplantısı yapıldığı saatlerde savcının tutuklama talebini içeren itirazıyla ilgili nihai kararı verecek olan 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nden karar çıkmadıysa… bu basın toplantısının yapılmasının amacı mahkemeye etki etmek midir?

Eğer savcının itirazıyla ilgili nihai kararı verecek olan mahkemeden karar çıkmadan bu basın toplantısı düzenlendiyse… asıl algıyı yapmaya çalışan Mersin’den Yalova’ya gelen CHP’li vekil midir? Soruyorum.

HALİT GÜLEÇ’İN ADI NEDEN ANILMIYOR?

Dünkü basın toplantısında “Vefa Salman suçsuzdur” diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın ağzından, Yalova Belediyesi’ni perde arkasından yönettiği cümle alem tarafından bilinen, aynı zamanda Vefa Salman’ın yol arkadaşı olduğu da, Vefa Salman’ın kendisi için CHP örgütüne sırtını döndüğü de bilinen şuan tutuklu bulunan Başkan Yardımcısı Halit Güleç için “suçsuzdur” lafını duyan oldu mu?

Bırakın “suçsuzdur” lafını… CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın ağzından Halit Güleç ismini duyan oldu mu?

CHP’li Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalı sonrası tutuklanan CHP’li Başkan Yardımcısı Halit Güleç’i, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır dahil neden kimse savunmuyor, savunmayı bırakın neden adını dahi anmıyor kimse?

Sürekli Yalova’ya gelip “Vefa Salman suçsuzdur” diyen Mersin Milletvekili Başarır, kendisini Yalova’ya Belediye Başkanını savunmak için CHP Genel Merkezinin görevlendirdiğini söylüyor.

Soruyorum…

CHP Genel Merkezi, Mersin Milletvekiline sadece Vefa Salman’ı savunma görevi mi vermiştir?

Vefa Salman’ın şuan tutuklu bulunan yardımcısı Halit Güleç, CHP’li değil midir?

CHP, neden Halit Güleç’i savunmuyor?

CHP’nin Vefa Salman’ı savunduğu gibi Halit Güleç’i savunmaması ne anlama geliyor? Soruyorum.

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİNİN SÖZLERİNE CHP ÖRGÜTÜ BİLE İTİBAR ETMEDİ VE SANSÜRLEDİ!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır dünkü basın toplantısında O koltuk Başkan vekiline haramdır” diyerek Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u hedef aldı.

AK Parti cephesinden bu sözlere “CHP döneminde 6 yılda yapılanlarla AK Parti döneminde 6 ayda yapılanları karşılaştıralım, var mısınız? Hodri meydan!” denilerek tepki gecikmedi.

Peki CHP Mersin Milletvekilinin “O koltuk Başkan vekiline haramdır” diyerek kısa zamanda Yalova’yı uzun yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturan AK Parti’li Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u hedef almasına CHP Yalova örgütü nasıl tepki verdi dersiniz?

Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın bu sözlerine CHP Yalova örgütünün nasıl tepki verdiğini söyleyeyim size…

CHP Yalova örgütü, resmi sosyal medya hesabından düzenlenen basın toplantısının görüntülerini yayınladı ama CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın AK Parti’li Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk için söylediği “O koltuk Başkan vekiline haramdır” sözlerini sansürledi.

Evet yanlış okumadınız…

CHP Yalova örgütü, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın AK Parti’li Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk için söylediği “O koltuk Başkan vekiline haramdır” sözlerini sansürledi ve kayıtta o kısımları atlatarak yayınlamadı.

Yani CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın sözlerine CHP Yalova örgütü bile itibar etmedi.

İyi pazarlar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem oğlu Habil 4 yıl önce

Bu Ali Mahir i meclisden de tanırız az çok ve biliriz şovmenlik diploması olduğunu. Asıl algıyı kendileri yaratıyor,şekil a da görüldüğü üzere Savcı beyin talebine Heyet daha bir cevap vermedi keza dosya 1. ağır cezaya da taşınmadı. Adalete siyaset karıştıran asıl kendileri ve avukatları oldu bu mahkeme sürecinde ve bu zatı muhterem in beyanlarinda görüyoruz. Mevcut yargılama süreci siyasi bir uzantılı olsa idi Vefa Salman açığa alınır alınmaz tutuklanırdı. Kendisine ofis açıp,sokaklarda halen mevcut Baskanmış gibi algı yaparak güle oynaya geziyorsa bu mevcut durumun tamamen ADLİ olarak yürütüldüğünün resmidir. Devletimin,ve milletimin bir tek kuruşu her kimin kursağından geçmiş ise hesabını elbette ki verecek. Bir de dipnot eklemek isterim ki Ne ağlamaları,ne ölmüşlerinin üzerlerine yemin etmeleri,nede boncuk boncuk ter dökmeleri,ne para teklifleri ne tehtitleri kimseye boyun eğdiremez