Hakan Korkmaz yazdı... CHP'nin içindeki kriptolar

AK Parti’nin içinde nasıl ki partiyi aşağı çeken/çekmeye çalışan kriptolar (AKP’liler) varsa...

İşte CHP’nin içinde de partiyi antipatik göstermek ve halkın gözünden düşürmek için uğraşan kriptoların varlığını Yalova Belediye Meclisinde bir kez daha gördük.

Deprem felaketi/acısı yaşamış Yalova’da bir daha bu acıların yaşanmaması için AK Parti, MHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin “evet” oylarıyla alınan, yüksek katlı riskli binaların aynı şekilde yeniden yapılmasına olanak sağlayan bu tarihi karara nasılda “çekimser” kalıp CHP’yi halkın gözünde antipatik hale getirdi partinin içine sızmış kriptolar gördünüz değil mi?

Neden ülkede kararsız seçmenlerin oranı neredeyse CHP’nin oylarını geçmiş durumda?

Neden 20 senedir ülkeyi yöneten ve yıpranmış bir iktidar olmasına rağmen seçmen CHP’yi alternatif olarak görmüyor?

Neden millet CHP’ye yönelmiyor?

Neden CHP’nin oyları hiç artmıyor?

CHP’nin içinde, derdi millet olmayan, ne zaman milletin menfaatine bir karar alınsa bundan rahatsızlık duyan bir tavır içine girip partiyi antipatik gösteren kriptolar sayesinde, CHP adeta yerinde saymaktadır ve millet, iktidar ne yaparsa yapsın CHP’yi iktidarın alternatifi olarak görmemektedir.

Evet bu algının sebebi CHP’nin içindeki kriptolardır ve bu kriptoların CHP’yi halkın gözünde antipatik gösterme konusunda başarılı oldukları ve işlerinde son derece mahir oldukları bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır.

CHP, kendisini çukur bir siyaset anlayışına hapseden ve bunu yapmak suretiyle partiyi halkın gözünde antipatik hale getiren bu kriptolardan kurtulmalıdır... Tabii ki iktidar olma ve ülkeyi yönetme hedefi varsa!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.