Hakan Korkmaz yazdı… Gerekirse kartlar yeniden karılmalıdır!

Birlik beraberliği sağlamak ve seçimlerde mutlak başarı adına bazı isimlerin siyasi hırsları mutlaka dizginlenmelidir.

Özellikle genç vekilden bulduğu destek ve yüzle siyasi hedeflerine ulaşmak adına teşkilatı perde arkasından yönetmeye çalışan ve bunu yapmak suretiyle sebep olduğu çok başlılıkla şu an birlik ve beraberliğin önündeki en büyük engel konumundaki muhterise de gereken müdahalenin yapılması elzem haline gelmiştir.

İş artık öyle seviyelere gelmiştir ki;

Sayın Cumhurbaşkanı telekonferansla teşkilat ve kent yöneticileriyle toplantı yapıyor… Başta il başkanı olmak üzere herkes orada ama bir bakıyorsunuz Ankara’dan bir anons… Ve mikrofon bu muhterise veriliyor ve başlıyor kent adına konuşmaya…

Kimsenin haberi yok bu durumdan…

Eğer biri konuşacaksa tabii ki il başkanı konuşur veya belediye başkanlığı makamında oturan kişi konuşur… Bu muhteris ne alaka?

Bu hadsizliktir!

Bu çok başlılıktır!

Bu büyük tehlikedir!

Ve asla kabul edilebilir bir durum da değildir.

Eğer partinin kent yönetiminde olanlar bu tehlikenin farkında değillerse, bu ciddi bir sorundur.

Eğer farkında olup da müdahale konusunda kifayetsizlerse…

Parti içi malum muhalefet ve şahıslar tarafından iddia edildiği ve Genel Merkeze de şikayet edildiği üzere iş ve ihale takibi konusundaki becerilerini, partinin hedef ve menfaatlerinin önündeki bu gibi kritik sorunları ortadan kaldırmak adına gösteremiyorlarsa birileri…

Bugünden çok iyi bilinmelidir ki…

Bu kifayetsiz muhterisler, önümüzdeki seçimlerde yaşanması muhtemel başarısızlığın taşlarını şimdiden döşeyen mimarlardır.

KENTTE İKTİDARIN GÜCÜ HİSSEDİLMİYOR!

Kentte muhalefet muhalefet gibi, iktidar mensupları da iktidar gibi davranacaklar, davranmak zorundalar.

Özellikle kentin iktidar mensupları, kentte iktidarın gücünü her anlamda hissettirme noktasında yetersiz kalıyorlarsa… Ki öyle…

Bu madalyonun görünen yüzü kifayetsizliktir.

Ama önemli olan madalyonun görünmeyen diğer yüzüdür… Ki bu siyasi hainlikten başka bir şey değildir.

Evet… İktidarın gücünü yeteri kadar kullanmamak suretiyle kentte hissettirmemenin bir yüzü kifayetsizlik, diğer yüzü de siyasi hainliktir.

Bu parti, bu kentte hainliğe zaten alışmış bir partidir o ayrı konu…

Son yerel seçimler bunun en güzel örneğidir…

Teşkilattan, yönetimden sayısız isim adaylarına oy vermeyeceklerini gerek dost meclislerinde gerekse sağda solda açık açık dile getirmişlerdir ve bilinen bir gerçektir bu. Dahasını anlatmaya gerek yoktur.

Aynı hainlik şu an genç vekilden destek ve yüz bulan bir muhterisin önderliğinde katmerli bir şekilde devam etmektedir ve teşkilatın altı adeta oyulmaktadır!

Bugün kentte parti aleyhindeki birçok faaliyet ve saldırının görünen yüzleri taşeronlardır ve perde arkasında bu muhterisin önderliğindeki yapılanma vardır!

Göz yumanları uyarıyorum...

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse!

Evet her kim ki temsil ettiği partinin ve iktidarın gücünü kullanamıyor, kullanmıyor ve hissettiremiyorsa… Ve kifayetsizlikten öte açık bir hainlik içindeyse… Bunun bir sebebi de mutlaka vardır ve yakın zamanda bir şekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Daha önce “Bagajı dolu olanlar kent siyasetinden çekilsinler” çağrısı yapmıştım.

Çağrımı yineliyor ve “Gerekirse kartlar yeniden karılmalıdır!” diyorum.

Evet… Gerekirse kartlar yeniden karılmalıdır!

Ayrıca altını çizerek belirtmek isterim ki;

Yakın zamanda mücadelemizin kentteki çıkar üzerine kurulu kirli siyaset olduğu… Mücadelemizin gerek siyasi ikballeri için gerekse maddi menfaatleri için rakip partililerle işbirliği içine girmek suretiyle davasını, partisini satan kifayetsiz muhterislerle olduğu net bir şekilde ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Ve diyorum ki;

Temizleyeceğiz.

Kent siyasetini, siyasi ikballeri ve maddi menfaatleri için rakip partililerle işbirliği içine girmek suretiyle davasını, partisini satan kifayetsiz muhterislerden temizleyeceğiz ki, bu kent hak ettiği hizmet ve projelere kavuşsun!

Evet… Bagajları dolu olan bu kifayetsiz muhterisleri kent siyasetinden mutlaka temizleyeceğiz.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

İyi pazarlar.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
YalovaHakan Korkmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.