Hakan Korkmaz yazdı... İyi tatiller

Bu soruyu okurlarım benden sormamı istedikleri için soruyorum...

Sürekli Yalova sevdalarından bahsedip “Yalova’yı turizmde şöyle yapacağız böyle yapacağız” diyen kıymetli yöneticilerimiz neden acaba tatillerini başka yerlerde 5 yıldızlı otellerde yapmaktadırlar?

Soruyorum.

Şu anda il dışında tatilde olan kıymetli yöneticilerimizden sevdiğim ve hatırını kıramadığım bazı isimlerin ricasından dolayı yüksek perdeden eleştiri yapmak ve kimsenin tatilini rezil etmek istemem ama emir vatandaştan/okurlarımızdan gelince yapacak bir şey yok... kimse kusura bakmasın.

Hayır gezin eğlenin tatilinizi yapın ama Yalova'ya döndüğünüzde "Yalova turizmde şöyledir böyledir, şöyle yapacağız böyle yapacağız" diye masal anlatmayın lütfen... sizden okurlarım adına ricam budur.

Az önce tatildeki kıymetli yöneticilerimizden bazılarına telefonla ulaştığımı ve vatandaşlarımızın/okurlarımızın bu sorusunu toplu halde tatile çıkan yöneticilerimize (megafondan seslenerek) ilettiğimi ve kendilerine iyi tatiller dilediğimi de ifade etmek isterim.

Peki şu an il dışında toplu halde 5 yıldızlı otelde tatilde olan yöneticilerimiz kimler mi?

E onu da kendileri açıklasınlar!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.