Hakan Korkmaz yazdı... Milyonlar harcandı her yeri akıyor!

Son yerel seçimlere sayılı günler kala açıldı.
Açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar katılmıştı.

“24 Mayıs 2015 tarihinde Cemevi’nin temelini attık. Çok şükür ki bu ekonomik şartlara rağmen Cemevi’nin inşasını tamamladık.” dedi.
“Önemli olan söz vermek değil, o sözü tutmak ve burada olduğu gibi icraata geçirmektir. Biz söz verdiğimiz gibi Türkiye’nin en büyük Cemevi’ni bugün hizmete açıyoruz.” dedi.
“Ben Yalova’ya aşık bir adamım. Yalova’ya hizmet aşkı için yanıyorum.” dedi.

Kim dedi bunları?

Malum yolsuzluk soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a ait bu sözler!

Sonra alkışlar eşliğinde kurdele kesildi ve Cemevi’nin resmi açılışı seçimlere kısa bir süre kala yapıldı.

Yalova’ya ve Türkiye’ye örnek proje diye sunulan ve milyonlarca liraya mal olan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı Mahallesi’nde toplam 3 bin 352 metrekare alana inşa ettiği Cemevi ve Kültür Merkezi’nden bahsediyorum.

Evet… Yalova Belediyesi’ne milyonlarca liraya mal olan ama şu an her tarafı aktığı için kullanılamayan Cemevi ve Kültür Merkezi’nden bahsediyorum.

Binanın hali içler acısı…
Her tarafı akıyor!
İşte bunların hizmet anlayışı bu!

2015’de temelini at… sonra 2019’un Mart ayında seçimlere kısa bir süre kala açılış yap ama yağmurlar başlayınca şakır şakır bütün yağmur içeride!

Şimdi Mustafa Tutuk Başkanlığındaki Yalova Belediyesi’nin yeni yönetimi buraya da el atıyor ve her tarafı aktığı için kullanılamaz durumdaki Cemevi ve Kültür Merkezi’ne gerekli bakım ve onarım en kısa sürede yapılacak.

Anlayacağınız Vefa Salman döneminin yani büyük soygun döneminin adeta yaraları sarılmaya çalışılıyor ve Yalova’daki kayıp 6 yılın izleri silinmeye çalışılıyor.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.