Hakan Korkmaz yazdı... Nereden nereye

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarının sahiplendirilmesine devam ediliyor.
Hafta içi 10:00-12:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında pandemi kurallarına uyularak ziyaret edilebilen Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hafta sonları da 12:00-15:00 saatleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan ve can dostlarımızı yakından gören vatandaşların birçoğu ise sahiplenerek merkezden ayrılıyor. 2020 yılının başından bugüne kadar toplam 67 sokak hayvanı sahiplendirildi.
Satın alınmaması sahiplenilmesini yönünde ziyaretçilere bilgiler aktardıklarını belirten Veteriner İşleri Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri; “Açık şeffaf bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaret programlarımızı genişleterek hafta sonlarına kapılarımızı açtık. Böylelikle hayvansever vatandaşlarımız Cumartesi ve Pazar günleri de 12:00-15:00 saatleri arasında merkezimizi ziyaret edebilirler. Son teknoloji cihazlarımız ve ekipmanlarımızla sokak hayvanlarının bakımlarını merkezimizde üstleniyoruz. Bununla birlikte merkezimize gelen vatandaşlarımıza kedi ve köpek satın alınmaması yönünde uyarılar yapıyor, sahiplendirilme yönünde teşvik ediyoruz” dediler.

Okuduğunuz haber mailime düşünce baktım ve 3 sene önce Yalova Belediyesi’nde yaşanan köpek katliamı geldi aklıma ve “Nereden nereye” dedim kendi kendime.

Nasılda canlı canlı ölüme terkedilmiş ve katliama uğramıştı masum canlar!

İşte o görüntüler… TIKLAYIN TIKLAYIN

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Yalovada Köpek Katliamı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.