Hakan Korkmaz yazdı… Yalova’da İYİ Parti’den 1 puan MHP’ye geçmiş

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Yalova ziyaretinde yapılan özel toplantıda Genel Merkezin yaptırdığı anketi açıkladığını bazı rakamları da vererek ilk kez paylaşmıştım.

Burada konuşulan ve ulaştığım bir özel bilgiyi daha paylaşmak isterim... ki önemli olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki;

Mehmet Özhaseki, “Yalova’da son seçimden sonra İYİ Parti’den 1 puan MHP’ye geçmiş” diyor elindeki ankete bakarak ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor Cumhur İttifakı’na vurgu yaparak.

Hatırlarsanız bir süre önce MHP’nin yeni il başkanı Namık Öz ve yönetimiyle Yalova siyasetinde bir rüzgar estirdiğinden bahsetmiştim.

Her ne kadar bazı kesimler bana bu yazımdan dolayı sitem etseler de işte Mehmet Özhaseki’nin elindeki ankete bakarak “Yalova’da son seçimden sonra İYİ Parti’den 1 puan MHP’ye geçmiş” demesi, yine bizim söylediklerimizi doğrular nitelikte bir açıklama olduğunun altını çizmek isterim.

Ayrıca şunu da söylemek isterim ki;

Burada verdiğimiz özel olarak ulaştığımız bir bilgidir ve Mehmet Özhaseki’nin AK Parti Genel Merkezinin 81 ilde yaptığı anketin Yalova sonuçlarını belediye yöneticileri ve partililerle yaptığı toplantıda paylaşmasıdır.

Ben bu bilgiyi size aktarıyorum.

Yarın başka partilerde anketler yapıp bizlerle paylaşırlarsa veya biz bu bilgilere bir şekilde ulaşırsak bunları da paylaşır ve yazılarımıza konu ederiz.

Bunun bilinmesinde de fayda görüyorum.

İyi pazarlar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.