BERAAT KARARINA İTİRAZ EDİLDİ!
ÖZEL HABER/ Fetö üyesi suçlamasından yargılaması devam ettiği halde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alan ve daha sonra çıktığı ilk duruşma da jet hızıyla beraat ettirilen AKP'li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz hakkında verilen beraat kararına bugün itiraz edildi.

Fetö'nün kapatılan yurtlarına bağış yapmaya zorladığı gerekçesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,"Fetö'cüleri ihbar edin!" çağrısı üzerine harekete geçen Ak Parti'li Mehmet Karanfil ve Şenol Fışkın, gerekçeli kararın ellerine geçmesi üzerine 1 haftalık itiraz sürecini beklemeden bugün Yalova Adliyesi'ne gidip AKP'li Başkan Volkan Yılmaz hakkında verilen beraat kararına itiraz ettiler.

Yapılan itirazda; Telefonunda BYLOCK yok denilen AKP'li Başkan Volkan Yılmaz'ın asıl kullandığı telefonun, şikayetçilerin dilekçeli başvuruyla bildirmesine rağmen incelenmediğine yer verildi!





FETÖ SANIĞI AKP'Lİ BAŞKANIN ERDOĞAN'IN ELİNDEN ÖDÜL ALMASI MECLİSE TAŞINDI!



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.