Cenaze aracı olayını Hakan Korkmaz araştırdı ve yazdı...

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un, Vefa Salman döneminde cenaze aracı olmadığı için Ardahan Belediyesi'ne bir yıllığına tahsis edilen aracı, süresi dolmadan geri istediği iddiasını araştırdı.

Konuyla ilgili Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

Geçtiğimiz günlerde Ardahan Belediye Başkanı CHP’li Faruk Demir’in,"Bu cenaze arabasıyla sadece CHP’lilerin cenazesi taşınmıyor, AKP’lilerin de, MHP’lilerin de HDP’lilerin de cenazeleri taşınıyor. İkincisi yok, olsa bu gün gönderecektim" şeklinde açıklamaları oldu.

Konuyla ilgili bana da “Bu olay doğru mudur? Değil midir?” şeklinde çok soru gelince olayı araştırdım…

Olay şöyle gelişiyor…

Yalova’da Tavşanlı Belediyesi, Yalova Belediyesi’nden cenaze aracı talep ediyor...

Bu talep üzerine Yalova Belediyesi yetkilileri de ne yapabiliriz diye araştırma yapıyorlar…

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, Ardahan’a verilen aracın durumunu sormak için Ardahan Belediye Başkanını arıyor…

Görüşmede Ardahan Belediye Başkanı,"Biz aracı 12 ay için aldık. Müsaade ederseniz 2 ay daha bizde kalsın, biz iki aya kadar bir araç alırız ve aracınızı size geri göndeririz" şeklinde ricada bulunuyor.

Bunun üzerine Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, Ardahan Belediye Başkanına "Tamam başkan sorun değil iki ay sonra yollarsınız" diyor ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’de bunun üzerine "Allah razı olsun çok teşekkür ederim" diyor ve görüşme sona eriyor.

Anlaşılan o ki;

Olay medyaya yansıtıldığı ve köpürtüldüğü gibi değil!

Yalova Belediyesi, Yalova içinden bir belde belediyesinden gelen cenaze aracı talebini yerine getirebilmek için imkanlarına bakıyor ve bu yönde bir araştırma yapıyor… bütün mesele bu.

Dediğim gibi ben vatandaşlarımızdan ve okurlarımızdan gelen talep üzerine olayı araştırdım ve bu bilgilere ulaştım.

Bizim işimiz dezenformasyonun önüne geçip hakikate ulaşmak ve hakikati ortaya çıkarmak.

Bir cenaze aracı üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmadığımı da buradan ifade etmek isterim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.