CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin: Kendi elimizle İYİ Parti'yi güçlendiriyoruz!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ahmet Akın ile 20 ilçe başkanının da katıldığı toplantıda, ittifak ortağı İYİ Parti ile ilgili hayli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'nin her geçen gün güçlendiğini ancak CHP’nin yerinde saydığını vurgulayan CHP'li Vekil Fikret Şahin, "Burada bir takım yanlış olan, hatalı gördüğümüz noktaları birbirimize açıkça söylemekte fayda olduğuna inanıyorum. Sonuç olarak sandıklar açıldığında gerçeklerle yüz yüze geliyoruz. İttifak ortağımız İYİ Parti'nin oy oranı bizim yarımız. Yani yüzde 15. Cumhuriyet Halk Partisi'nin oy oranı standart, İYİ Parti ise durmadan oy kazanıyor ve artışta. Kendi elimizle İYİ Parti'yi güçlendirdiğimize inanıyorum. İYİ Parti bizim rakibimizdir. Bu unutulmamalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

CHP’li Fikret Şahin’in bu sözleri sarf etmesi üzerine kürsüye not gönderen partililer, Şahin'in daha dikkatli konuşması yönünde uyarıda bulununca CHP'li vekil ise "Ne yapayım dışarı ses gidiyorsa, o zaman kapatacağız kapıyı. Konuşmayalım mı?" diyerek tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.