CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel'den şok iddia: Muhtemelen AK Parti dönemini ayırmaya çalışıyorlar!
Dün basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorusu üzerine Yalova Belediyesi’nde CHP’li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırıldığı yolsuzluk skandalını değerlendirdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Korkmaz’ın AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın Vefa Salman’la ilgili "Beceriksizsin" şeklinde kamuoyuna yansıyan ifadelerini hatırlatması üzerine CHP’li Başkan Mehmet Gürel, "Bir önceki belediyede de çıktı aynı şeyler takip ediyorsanız. 2014’den önce de çıktı aynı kişinin aynı şeyleri. Haberiniz var mı ondan?" diyerek Yakup Bilgin Koçal dönemini işaret edip AK Parti’yi hedef aldı.

Mehmet Gürel şöyle konuştu;

"Belediyedeki bu hırsızlığı, mali işlerdeki çalışan kişinin yaptığı hırsızlığı bilmiyorsan...” dedi (Muğlim Bağatar) değil mi? Bilmiyormuş hiçbiri zaten. Devletin müfettişleri de bilmiyormuş, bir öncenin belediyesi de bilmiyormuş. Bir önceki belediyede de çıktı aynı şeyler takip ediyorsanız. 2014’den önce de çıktı aynı kişinin aynı şeyleri. Haberiniz var mı ondan? Hani miktarları farklı olabilir de... o zmanlarda başlamış o kişiler buna. Bu benim hukukçu arkadaşlarımdan duyduğum... O zamanlarda çıktıysa eğer dava o şekilde bütünleşik olarak mı sürdürülüyor soruşturma onu da sorun çünkü muhtemelen AK Parti dönemini ayırmaya çalışıyorlardır. Tahmini mi söylüyorum. Şeyden bahsediyorum ama Hakan Bey, hani bu belediyede çalışanın şey yapmasından para kaçırmasından, evrakta sahtecilik yapmasından bahsediyorum."

İşte CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in o açıklamaları

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sL4nq1zMTjo&feature=youtu.be[/embed]

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/09/ak-parti-yalova-il-baskani-muglim-bagatar-vefa-salmana-fena-yuklendi-beceriksizsin/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.