EMİN AYKUL, AK PARTİ'YE TRANSFER Mİ OLACAK!
ÖZEL HABER/ Ak Parti Çınarcık İlçe Kongresi 30 Eylül Cumartesi günü Hüdaverdi Aydın Ortaokulu'nda saat 18:00'da yapılacak. Kongrede halen ilçe başkanlığı görevini yürüten Murat Kaya'nın tek liste olarak aday olup yeniden ilçe başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Murat Kaya yeni yönetim oluşturma çalışmalarına devam ediyor ve 15'i asil 8'i yedek yeni yönetimin hangi isimlerden oluşacağının salı günkü ilçe toplantısında açıklanması bekleniyor.

ŞOK! CHP'Lİ EMİN AYKUL'A TEKLİF...

Öte yandan Genel Merkezin yeni yönetim oluşturması şartıyla göreve devam eden ilçe Başkanı Murat Kaya'nın, CHP'li Emin Aykul'a, "yönetime gir" diye teklif yaptığı ortaya çıktı!

Daha önce CHP Çınarcık İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği yapan ve son yerel seçimlerde CHP Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayı olan Emin Aykul'a yapılan teklif Çınarcık'ta şok etkisi yaptı ve,"Emin Aykul, Ak Parti'ye mi geçecek?" dedikodularına sebep oldu.



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Yeni yönetim oluşturma çalışmalarına devam eden Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'nın CHP'li Emin Aykul'a "yönetime gir" teklifi yapması benim için şaşırtıcı olmadı.

Tabii ki CHP'li Emin Aykul'un bu teklifi kabul etmemesine de şaşırmadım ama şunu çok rahat söyleyebilirim ki, 2014 seçimlerinde hakkı yenen ve aday gösterilmeyen Emin Aykul, Ak Parti'nin önümüzdeki seçimlerde gizli Belediye Başkan Adayıdır.

Çünkü adı Belediye Başkanlığı için geçen Numan Soyer'le "Avni Kurt'u yıkamayız" raporunun birileri tarafından Genel Merkeze iletildiği ve Genel Merkezinde bu rapor doğrultusunda arayışlara girdiğini biliyorum.

Bu yüzden hem Ak Parti tabanından kabul görecek hem de CHP'den oy alacak bir isim olan Emin Aykul üzerinde duruluyor!

Peki Emin Aykul, Ak Parti'ye geçer mi?

Eğer adaylık garantisi verilirse bunun mümkün olacağını düşünüyorum. Şimdilik sadece bunu söyleyip neler olacağını bekleyip görelim diyorum..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.