İmamoğlu: Her yağmurda sel basan bir İstanbul devralmıştık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada,"Her yağmurda sel basan bir İstanbul devralmıştık" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderme yaptı.

İmamoğlu,"Şimdiye kadar yapılmış en büyük altyapı yatırımıyla bütün noktalardaki sorunları tek tek çözdük, çözüyoruz." dedi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Gözbebeğimiz olan Marmara’yı, İstanbul’u Silahtarağa’daki arıtma tesisinin yapımını törenle durduran, en temiz ulaşım aracı olan metroların inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece’nin derelerini bakterilere teslim eden, pekçok yerde çöp toplamaktan bile aciz olan, her tarafından basiretsizlik akan bir zihniyete biz bu ülkeyi terk edemeyiz." diyerek isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.