İnce: Milletin ocağını söndürdünüz

AYM üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışıklar yanıyor' tweeti sonrası başlayan tartışmaya CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’de dikkat çeken bir yorumla katıldı.

Muharrem İnce yaptığı paylaşımda,”Ciddiyet! Mahkemenin ışığı yanar adaleti olmaz, Bakanlığın ışığı hiç sönmez örgütlenen tarikatları göremez. Elektrik faturaları cep yakıyor, kurumlar ışıkla mesaj veriyor. Söndürün “ampül”leri. Işıklar yansa ne olur milletin ocağını söndürdünüz.” dedi.

NE OLMUŞTU?

AYM Üyesi Engin Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Enis Berberoğlu hakkında verilen 'yeniden yargılama' kararını tanımamasına göndermede bulundu.

Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı göndermede, AYM'nin fotoğrafını "Işıklar yanıyor" notuyla paylaştı.

İçişleri Bakanlığı ise Engin Yıldırım’ın paylaşımına tepkisini “Işıklarımız hiç sönmüyor” şeklinde paylaşım yaparak göstermiş ve konu siyaset gündeminde tartışılmaya başlanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.