Kılıçdaroğlu, iktidar olunca yapacaklarını 7 maddede sıraladı

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında yapacaklarını 7 maddede sıraladı.

Kılıçdaroğlu,”Allah’ın izniyle milletin takdiriyle iktidar olduğumuzda 1- Katar ordusuna peşkeş çekilen Tank Palet Fabrikasını hemen alıp orduya iade edeceğiz. 2- 15 Temmuz şehit ve gazileri için vatandaştan toplanan paraların tamamını hak sahiplerine bir gün içinde iade edeceğiz. 3- Beşiktaş saldırısında hayatını kaybeden polislerimiz ve diğer mağdurlar için toplanan para iktidar olduğumuz aynı gün hepsi hak sahiplerine verilecek. 4- Çiftçilerin bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden çektikleri kredilerin faizleri sıfırlanacak. Çiftçilerin alacağı olan 210 milyardan mahsup edilecek. 5- Esnafın pandemi döneminde aldığı kredilerin faizleri silinecek. Ana para da taksite bağlanacak. 6- Bir kararname ile esnafın stopaj vergisi kaldırılacak. 7- Hangi koşulda olursa olsun, bedeli ne olursa olsun vatan topraklarına sahip çıkılacak. Bugün için bir vatan toprağımız düşmana teslim edilmiş vaziyette. Süleyman Şah Türbesini o vatan toprağına götürmek ve orada bayrağımız dalgalandırmak bizim namus borcumuz olacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

Guldurdun bizi yine Kemal Kilicdaroglu..