MİLLETİ BÖYLE KANDIRIYORLAR!
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın Sivas'ta partisinin adayına oy isterken kullandığı sözler sosyal medyada tepki çekti.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=JPIS5ng2lmI[/embed]

KIYAMET GÜNÜ BERAAT BELGENİZ OLACAK!

Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanlıkları da yapan İsmet Yılmaz, "Hilmi Bilgin'e desteğinizi bekliyorum. Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum" dedi. Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

FİLMDİ GERÇEK OLDU!

Bu sözler, Şener Şen'in unutulmaz filmlerinden Züğürt Ağa'nın bir sahnesini akıllara getirdi.

Filmde, Şener Şen'e muhtarlık seçimlerinde yalnızca bir oy çıkıyor. Ağanın adamların hepsi bu oyun kendi oyları olduğunu iddia ediyor. Gerçek çok kısa bir zaman sonra ortaya çıkıyor. Köylüler, cennetten tapu karşılığında oylarını ağanın rakibine vermiş. Şener Şen ise o an şu cümleleri kuruyor: "Ulan önce bu dünyadan bir tapu ayarlamaya bakın...bu şıh size ne yapsa yeridir!"

İŞTE AKP'Lİ İSMET YILMAZ'IN O SÖZLERİ VE ZÜĞÜRT AĞA FİLMİNİN UNUTULMAZ SAHNESİ

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9ogtCIHI-5Q&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.