İşte Vefa Salman döneminde yapılan ihale yolsuzluğunun belgesi!
Özel Haber... Belediyedeki yolsuzluk soruşturması kapsamında hakkında "ihaleye fesat karıştırmak" ve "zimmet" suçlamalarından soruşturma açılıp görevden uzaklaştırılan Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi’nde ihalelerin nasıl yapıldığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta Vefa Salman döneminde yapılan bir ihalede kamunun nasıl 500 bin lira zarara uğratıldığını belgeleriyle deşifre eden Bağımsız Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, yine bir ihale yolsuzluğunu belgeleriyle deşifre ediyor.

Hakan Korkmaz’ın ulaştığı belgelere göre; Vefa Salman yönetimindeki Yalova Belediyesi’nde 2015 yılında yapılan ihalenin, ihaleye girme yeterliliği bulunmayan bir firmaya verildiği görülmekte.

İşte Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi’nde ihalelerin nasıl usulsüz bir şekilde yapıldığını adeta gözler önüne seren belgeler;





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/20/tek-ihalede-500-000-lira-kamu-zarari/



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.