Vefa Salman'ın elektrikli scooter projesi hayata geçiyor!
Yalova Belediyesi’nden yapılan basın açıklamasında,"31 Mart 2019 Yerel seçimleri öncesi Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın halka sözünü vermiş olduğu elektrikli scooter projesi hayata geçiyor. Modern kent yapısına örnek olacak olan proje aynı zamanda şehir içi trafiğinde de alternatif bir ulaşım aracı olacak." dendi.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Başkan Vefa Salman, ülkemizin tek yerli elektrikli scooterı olan ‘Martı Scooter’ girişimini hayata geçiren Alper ve Sena Öktem kardeşlerden Sena Öktem’i makamda ağırlayarak Martı’nın çalışma sistemi hakkında bilgiler aldı.

Yalova Üniversitesi ile Yürüyen Köşk arasında sahil bandı üzerinde kullanılması planlanan net güzergahlarının ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı projede vatandaşlar, araç trafiğine girmeden, park sıkıntısı yaşamadan ulaşım imkanı sağlayacak.

Konu ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Başkan Vefa Salman, "Yalova’mızı Avrupa’daki şehirlerden daha da ileriye taşımak adına günümüz teknolojisine uygun projelerimizi seçim zamanı hazırlayarak vatandaşlarımıza sunmuştuk. Onlardan bir tanesi olan elektrikli scooter projesi için ülkemizde bu işi yapan firma ile kontak kurarak gerekli düzenlemeyi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız akıllı telefonlarına yükleyecekleri uygulama sayesinde sahil güzergahımız üzerinde belirlenen duraklardan scooterları temin ederek ulaşımlarını sağlayabilecekler. Proje önümüzdeki günlerde tam randımanlı olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.