AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar: Bahsettiğimiz projelerin hepsi gerçekleşecek
AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a konuştu ve dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Yalova'ya gelişini ve verdiği müjdeleri değerlendirdi.

"Kesinlikle bu bahsettiğimiz projelerin hepsi gerçekleşecek öncelik olarak onu söyleyeyim çünkü bu ve buna benzer birçok proje vardı ve içinden yapabileceğimiz projeleri seçtik, bunların üzerine yoğunlaştık" diyen Başkan Muğlim Bağatar,"Şimdi tabi burada en önemli olan şey şuydu; Sayın Bakanımız çok güzel bir müjde verdi. Kentsel dönüşüm. Birincisi Roman Mahallesi dönüşmeye başlıyor. İkincisi ise bizim idareciler olarak en büyük vazifemiz şehrimizi depreme karşı hazırlamak. Şu ana kadar yapılması gereken fakat yapılmayan birçok şey var depremsellik anlamında." dedi.



Başkan Bağatar,"Sayın Bakanımız burada hükümetimizinde desteğini bize vereceğini söyledi. Bu çok çok önemli bir gelişmeydi. Gerekirse bu istimlaklar konusunda işte imarla ilgili uygulamalar konusunda ekibine talimat verdi, dedi ki; “Yalova’dan gelen talepleri bizzat değerlendirin, takip edin, Yalova’nın depremsellik konusunda aşama katetmesini istiyorum” dedi. Bu bizim için çok çok önemliydi." dedi.

"Ankara ile trafiğimiz devam edecek" diyen Başkan Muğlim Bağatar,"Bana göre bu tabi tek hamlede bitecek bir iş değildi, diğerlerine talimat verdi yapılacak mesela Valilik binası, Belediye binası gibi ama bunun yanında da Allah muhafaza şehrin idarecilerinin en büyük vazifesi şehrimizi olası deprem, doğal afet gibi konularda hazırlığı tahsis etmek. İnşallah Belediye Başkanımızla kafa kafaya vereceğiz 'neler yapabiliriz' diye ve kısa zamanda bu depremsellik anlamında kentsel dönüşümde yol alacağımızı ümit ediyorum." dedi.

"Burada özel bir gayret sarf ediyorum" diyen AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Bütün Bakanlarımızı tek tek aradım ve hepsinden randevu aldım, tüm Bakanlarımızı Ankara’ya ziyarete gidiyorum. Ankara’ya ziyarete gittiğimde de Sayın Bakanlarımızı Yalova’ya davet ediyorum, yerinde konuları incelemeleri, görmeleri için. Mesela Çevre ve Şehircilik Bakanımızla daha önce görüştüğümüzde zaten bu konularla ilgili belli bir yol katetmiştik. Ama dedim ki; ‘Özellikle siz gelin yerinde görün ve müjdeleri siz verin Yalova halkına.’ O yüzden farkındaysanız bazı konularda soruyorsunuz tam netleşmeden basın açıklaması yapmıyorum. Şimdi Bakan Bey’in ağzından çıkan herşey yüzde yüz yerine gelecek inşallah." dedi.



Başkan Muğlim Bağatar,"Daha sırada diğer Bakanlarımızda var. İnşallah Kabinedeki Bakanlarımızın büyük çoğunluğunu önümüzdeki birkaç hafta ve ay içinde Yalova’ya davet ediyorum." dedi.

Hakan Korkmaz’ın,"Yapılacak olan projelerin siyasi anlamda seçimlere yansıması olur mu?" şeklindeki değerlendirmelerini sorması üzerine AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, şu ifadelerde bulundu;

"Sayın Bakanımız özellikle şunu söyledi... Biz vicdani olarak şehrimize olan vazifelerimizi yerine getiriyoruz yani bakın şehir merkezindeki Valiliğin, Emniyet Müdürlüğü’nün yıkılması, buralarda kesinlikle en ufak bir rantın R’si bile geçmiyor. Bilhakis yıkılan binaların yerine şunu yapalım bunu yapalım değil, yeşil alan, park yapıyoruz.

Yalovalıların yıllardır görmediği bir anlayış.

Bundan sonra trafiği rahatlatmak anlamında yeraltı otoparkları yapacağız. Yani tamamen bunları öncelikle vatandaşımızın siyasetten ziyade gerçekten ihtiyacı olan şeyleri yapmaya çalışıyoruz.

Tahmin ediyoruz ki; Yalova seçmeninin ne kadar bilinçli olduğunu da görüyoruz seçimlerde. Vatandaşta bunları görecektir diye tahmin ediyorum."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/07/04/cevre-ve-sehircilik-bakani-murat-kurum-belediye-ve-valiligimizi-buradan-kaldiracagiz/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/07/05/hakan-korkmaz-yazdi-verilen-sozlerin-takipcisiyiz/

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.