KAZANAMAYINCA SAĞLIK MERKEZİNİN KAPISINA KİLİT VURDULAR! ESNAF TEPKİLİ...
Özel Haber... Yalova'da Kirazlı Sanayi Sitesi esnafı, yerel seçim öncesi "Sanayi Sitesine Sağlık Merkezini Açıyoruz" diyen ve sağlık merkezinin yerini tutup cihazlarına varıncaya kadar alıp seçimlerden CHP'li Vefa Salman’ın galip çıkması üzerine sağlık merkezinin kapısına kilit vuran AK Parti’ye tepkili.

YUSUF ZİYA ÖZTABAK NE DEMİŞTİ?

AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak seçim öncesi sanayi sitesine gelmiş ve "Sanayimiz Yalova'nın gelişmesi adına önde gelen lokomotiflerinden birisi. Hem iç pazara hem de yurtdışına ihraç konusunda pazar payının artması için bölgeyi modernize ederek daha işlevsel hale getireceğiz. Önemli bir ihtiyaç olan Sağlık Merkezi, emekçi kardeşlerimizin iş ve can güvenliğine karşı tıbbi ve müdahale birimleri ile hazır bir şekilde kısa zaman içinde hizmete açılacak." demişti.

KAZANAMAYINCA SAĞLIK MERKEZİNİN KAPISINA KİLİT VURDULAR!

Esnafın sesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan Kirazlı Sanayi Sitesi esnafları,"Seçim kaybedilince ne sağlık merkezi kaldı ne de gelen giden. İçindeki cihazları da alıp gittiler. Buradaki esnafı, biz emekçileri gerçek anlamda düşünen yokmuş demek ki... her şey oy içinmiş onu anlamış olduk!" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.