Öztabak: Kentsel Dönüşüm Ofisi Kuracağız
Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti.

"Yalova'ya Kimin Faydası Varsa Onu Destekleriz"
Buluşmaya ev sahipliği yapan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şube Başkanı Orhan İnedin ziyarette, "Dernek olarak siyasi partilere olan mesafemiz hepsine eşittir. Yalova'ya kimin faydası varsa biz onu destekleriz. Ben Yusuf Ziya Beyi çok iyi tanıyorum. Dernek adına canı gönülden Yalova'mızı geliştirmesi adına destekliyoruz." diye konuştu.



"Farkımız Ülkedeki Belediyecilik Anlayışını Değiştirmemizdir"
Ziyarette konuşan ve diğer belediyelerden kendilerini ayıran farka dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, "Farkımız, İstanbul'da başlayarak ülkeye yayılan belediyecilik anlayışını değiştirdiğimizdir. Yani hizmetkar olmaktır bir işe gönül vermektir, dert edinebilmektir sorunları o kentin. Cumhur İttifakının ortak adayı olarak halkın teveccühü ile daha yaşanabilir bir Yalova için canla başla çalışacağımı belirtmek istiyorum. Belediyecilikte olan farkımız tepeden aşağı denetim mekanizması ile daha verimli çalışma ortamının sağlanmasından gelmektedir. İl başkanlığı dönemimde sürekli başkanlarla toplantı yapar neyin yapıldığını neyin neden dolayı yapılamadığını analiz eder genel merkeze rapor ederdik. Bu hala da böyledir kontrol mekanizması en verimli şekilde belediyecilik hizmetkarlığını ortaya koymayı sağlamaktadır." dedi.

"Kentsel Dönüşüm Ofisi Kuracağız"
Belediye görevini devraldıklarında ilk işlerinin kentsel dönüşüm ofisi kurmak olduğunu belirterek adaylık açıklamasının ardından ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanını ziyaret eden Öztabak, "Adaylığım açıklandığında ilk işim Çevre ve Şehircilik bakanlığına gitmek oldu. Bakanımıza dedim ki seçilmeden önce projelerimi sunacağım, seçildikten sonra da projelerimizi hayata geçireceğiz, buna destek istiyorum dedim. Başta Bağlarbaşı Mahallemiz olmak üzere gerekli görülen ve riskli yapıların tespit edilerek kentsel dönüşümlerin yapılacağını ve buna destek beklediğimi belirttim. O da bana desteğini verdi ve arkandayız dedi. Böylece görevi devraldıktan sonra ilk iş kentsel dönüşüm ofisi kurmak olacaktır." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.