Umut Güçlü, bu kez yemek faturalarından vurdu!
Roman vatandaşlar ile Gazi Osman Paşa mahallesinde buluşan Cumhur İttifakı üyeleri, davul zurna ile coşkuyla karşılandı. Buluşmada söz alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, kendilerini 300 Bin TL’lik yemek faturası ile eleştiren mevcut belediye yönetimine yüklenerek, "Halkla beraber yememelerine rağmen yemek harcamaları 4.5 Milyon Türk Lirası" dedi.

‘’Kavurma Pilav Dediler Şimdi Türk Kahveli Mantılar Ispanak Glaze Sosunda Kuzu Pirzola Yiyorlar’’

Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak’ın da katıldığı buluşmada, belediyenin özel kalem harcamaları, doğrudan teminler ve yemek bütçesini eleştiren AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, "2014 yılında kavurma pilava laf ederek propaganda yapıyorlardı. Bizler düğünlerimizde, sünnetlerimizde acımızda, yasımız da gelenek olarak kavurma pilavı kendimiz değil halkımıza, Yalovalılara ikram ediyorduk. O zaman deniliyordu ki kavurma pilav ile 300 Bin Türk Lirası harcadılar. Böyle eleştirip algı yapıyorlardı. Ama tarih affetmez hatırlar. Şimdi belediyenin harcama faturalarına baktığımızda bırakın 300 Bin Lirayı, Kavurma Pilav’ı, tam 4,5 Milyon Türk Lirası değerinde ıspanak glaze soslu, antep fıstıklı, kuzu pirzolalar ve bonfileler yediler. Üstelik bunu halka ikram da etmediler, sürekli lüks restoranlarda yiyerek kendilerini halktan üst sınıf olarak görerek yiyip tükettiler. 5. Yıllarını bu bütçe ile kapatıyorlar. Düşünün o para ile ne projeler yapılırdı Yalova’ya." diye konuştu.

‘’Halkın Teveccühü İle 1 Nisan’da Görevi Devralacağız’’

Buluşmada konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak ise, "Bizler çok çalışarak, Yalovalılara canla başla hizmet etmeye söz veriyoruz. Halkın teveccühü ile 1 Nisan’da görevi devralacağız. 1 Nisandan sonraki süreçte belediyeyi adeta mutfak olarak kullanarak, projeler üreteceğiz. Ürettiğimiz projeleri ise 2 Milletvekilimiz ile Bakanlıklara ulaştıracağız. Bu iktidar zinciri ile birlikte hizmetlerimiz tek tek Yalova’da icraatla buluşacak. Haydi Yalovalılar 31 Mart’ta bu işi bitirelim. Göreceksiniz 5 yılda Yalova’yı ne kadar ileri taşıyacağımızı, neler yapacağımızı." diye konuştu.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/03/12/umut-guclu-parktan-cicekten-bocekten-baska-bir-sey-yapmamis/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.