Abdullah Gencer yan çizdi!

Önceki gün yapılan ve mevcut başkan Abdullah Gencer ve Tahsin Kalfa’nın yarıştığı Çınarcık Şoförler Ve Otomobilciler Odası seçimleri 99-99 eşitlikle sonuçlanmış ve kura çekilmeden 2 başkan adayının onayıyla kuradan kim çıkarsa çıksın yeniden seçime gidileceği ilan edilmişti.

Bugün iki başkan adayının hakim karşına çıktığı fakat Abdullah Gencer’in tavır değiştirerek yeniden seçim istemediği ve hakimden mazbatasını istediği iddia edildi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan Tahsin Kalfa,"Seçim günü 99-99 eşitlik çıkınca Abdullah Gencer ile kura sonucu ne olursa olsun yeniden seçime gideceğimiz konusunda anlaştık ve bunu da üyelere duyurduk. Bununla ilgili video kayıtları da herkesin malumu. Fakat bugün hakim karşısında Abdullah Gencer farklı bir tutum içine girdi ve mazbatasını talep etti. Kaldı ki 99-99 biten seçimlerde Abdullah Gencer, korona olan ve karantinada olması gereken birini getirip oy kullandırdılar. Bu olayı da hakime bildirdik ve Sayın hakim bu koronalı olduğu halde gelip oy kullanan üyeye büyük bir cezai işlem uygulayacaklarını söyledi. Abdullah Gencer sözünde durmadı. Hakkım yendi, çok üzgünüm." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.