Adnan Kırtay teşekkür etti
Yalova Belediye Meclis Üyeliği, Yalova Güç Birliği Derneği Başkan Yardımcılığı ve Yaski Birlik Başkanlığı gibi Yalovalı hemşehrilerime karşı önemli ve sorumluluk gerektiren görevlerde bulunmama rağmen sırf Yalova’ya nasıl hizmet edebilirim ve Yalova aşkı ile Yalova Kent Konseyi Başkanlığına aday oldum.

Adaylığım ile ilgili haklı bulduğum hususları salondayken yaptığım konuşmam da izah ve ifade etmiştim.

Kent Konseyi seçimin sonucu itibariyle kazanan İsmail Mutlu abimizi ve yeni Yürütme Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Kent Konseyi Başkanlığı seçiminde şahsıma teveccüh gösteren hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Yalova Kent Konseyimizin yeni dönemde yapacağı çalışmalar ile Kent yaşamımızda, Kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, Kentimizin hak ve hukukunun korunması, Kentimizin sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürünün geliştirilmesi, çevre duyarlılığı olan sürdürülebilir kalkınma proje önerileri getirmesi ve geliştirmesi, Kentimizin tüm paydaşlarının katılımcılığı ile yönetim ilkelerini hayata geçirmesini sağlayacak çalışmalar yapmasını bekliyor ve diliyorum.

Kamuoyuna saygı ve sevgilerimle Allah’a emanet olun.

Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Yaski Birlik Başkanı

ADNAN KIRTAY



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/30/adnan-kirtay-kent-konseyi-baskanligina-aday-oldugunu-acikladi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.